Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA) - TFF 1'inci Lig'de derbide konuk olduğu Menemenspor'u 2-1 yenerek moral bulan Altay, yoğun bir maç programından geçecek. Siyah-beyazlılar, 16 günlük zorlu periyotta birbirinden önemli 5 randevuya çıkacak. Ligde 28 Kasım Cumartesi günü evinde Bursaspor'la karşılaşacak İzmir temsilcisi, 2 Aralık'ta erteleme maçında Giresunspor'u konuk edecek. Altay, 5 Aralık'ta deplasmanda Beypiliç Boluspor'la, 9 Aralık'ta evinde Ankaraspor'la kozlarını paylaşacak. Siyah-beyazlılar, sıkışık takvimin son sınavında ise 13 Aralık'ta deplasmanda Adanaspor'un misafiri olacak.

        Geniş bir kadroya sahip olan Altay'da Teknik Direktör Yücel İldiz'in üst üste oynanacak 5 karşılaşmada tüm öğrencilerinden faydalanmayı planladığı öğrenildi. Kadrosunda toplam 10 yabancı futbolcu bulunan İzmir ekibinde Boşnak stoper Cocalic, Belaruslu orta saha oyuncusu Putsila, Senegalli ön libero Thiam, Brezilyalı sol kanat Amorim ve Sırp ön libero Blagojevic son olarak oynanan Menemenspor maçında kadroya alınmadı. Fazla forma şansı bulamayan oyuncuların bu periyotta Yücel İldiz'den şans beklediği ifade edildi. Altay'da kırmızı kart cezalısı Erhan dışında eksik yok.DHA-Spor Türkiye-İzmir Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)

        2020-11-25 11:28:36

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa