Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Korona virüs (Covid19) salgını tedbirleri ile başlayacak yeni eğitimöğretim yılı öncesi Buca Belediyesi, ilçedeki okullarda dezenfekte çalışması başlattı. Dersliklerden kütüphaneye, tuvaletlerden koridorlara kadar okulların her noktasını dezenfekte eden ekipler pandemi sonuna kadar periyodik olarak ilaçlama çalışmalarına devam edecek.

        Pandeminin ilk anından itibaren ilçe genelinde önlemleri en üst düzeye çıkaran Buca Belediyesi, yeni eğitimöğretim yılı öncesi harekete geçti. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen sınıflarda yüz yüze gerçekleştirilecek eğitim dönemi öncesi Buca Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, ilköğretim okulları başta olmak üzere ilçe genelindeki tüm okullarda ilaçlama çalışması başlattı.

        Çalışma kapsamında ekipler, korona virüs salgınına karşı Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü onaylı ilaçlarla okulları dezenfekte etti. Kapı girişinden sınıflara, kütüphaneden tuvaletlere, koridordan merdivenlere kadar özellikle miniklerin temas edebileceği tüm alanlar titizlikle ilaçlandı.

        Belediye ekipleri, pandemi sonuna kadar belirli periyotlarla düzenli olarak dezenfekte çalışmalarına ilçedeki tüm okullarda devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa