Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA) - ING Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Petkimspor'da genel menajer Levent Türknas, 2020-21 sezonunda ligde Play-Off hedefiyle mücadele edeceklerini dile getirdi. Levent Türknas, "Şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuz geçen sezon Türkiye Basketbol Ligi'nde lider konumdayken pandemi nedeniyle beyaz sezon ilan edilmesi en çok bizi etkilemişti. Çünkü önemli derecede yatırım yaptığımız bir sezonu sokağa atma tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştık. Neyse ki sancılı bir süreç yaşamış olsak da federasyonun kararı ile hak etmiş olduğumuz ING Basketbol Süper Lig biletine kavuşmuş olduk" dedi.

        Bu süreci en profesyonel şekilde idare ederek henüz karar çıkmadan takımı kurduklarını söyleyen Türknas, "Organizasyonumuzu Süper Lig'e hazırlamaya başlamıştık. Diğer takımlara nazaran geç kaldığımızı düşünmüyorum. Petkimspor olarak hedefimiz Süper Lig'de kalıcı bir organizasyon yaratmak. Tabii ki başarı ile de bunu taçlandırmamız lazım. Sportif hedef olarak da ilk sezon için Play-Off'a kalmak veya gelecek sezon Avrupa kupalarından birinde oynamaya hak kazanmak öncelikli düşüncemiz olacaktır" diye konuştu.DHA-Spor Türkiye-İzmir

        2020-08-15 13:32:57

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa