Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (DHA) - Süper Lig'de sezon bitiminde kadrosunda kapsamlı operasyona giden Göztepe'nin dış transferde Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'dan ayrılan Emrah Başsan'la ilgilendiği iddia edildi.

        Geçen sezonki kadrosundan Beto, Castro, Jerome, Reis, Wilczek, Leo, Deniz Kadah ve kiralık sözleşmesi biten Serdar Gürler'le yollarını ayırmasına rağmen dış transferde şimdiye kadar yalnız 3'üncü Lig ekibi Kocaelispor'dan forvet Burak Süleyman'ı kadrosuna katan Göz-Göz'de taraftarlar heyecanla takviye beklerken, yönetimin kale ve forvet başta olmak üzere her mevkiye takviye arayışı sürüyor.

        Kurmayların Süper Lig'de daha önce Antalyaspor, Galatasaray ve Çaykur Rizespor'da da oynayan, Hollanda'da Fortuna Sittard, Portekiz'de Vitoria Setubal'da görev yapan 28 yaşındaki ofansif orta saha ve kanat oyuncusu Emrah Başsan'ı gündeme aldığı belirtildi. Emrah, küme düşme acısı yaşadığı Erzurumspor'la geçen sezon 1'inci Lig'den yeniden Süper Lig'e yükselirken 5 gol, 5 asistle görev yaptı. Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde 18 Ağustos'a kadar çalışmalarını sürdürüp bu tarihte Afyon'a kampa gidecek Göz-Göz, iç transferde opsiyonlarını kullanıp sözleşme uzattığı Berkan, Soner, Titi ve Napoleoni'yle ilgili resmi açıklamayı henüz yapmadı.DHA-Spor Türkiye-İzmir

        2020-08-14 13:31:35

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa