Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - ING Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi'nde yeni sezonda geçen yılki başarılı performansını korumak isteyen Pınar Karşıyaka'nın hazırlık programı belli oldu. Basketbol Federasyonu, takımların hazırlık maçları oynamasına eylül ayından itibaren onay verdiği için Kaf-Kaf, Sırbistan'da katılmayı planladığı organizasyondan vazgeçerken, ilk özel karşılaşmaları İstanbul'da 4 Eylül'de Beşiktaş, 5 Eylül'de Darüşşafaka'yla oynayacak. Antalya'da 9-13 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Gloria Cup'a katılacak yeşil-kırmızılılar, bu kupada 9 Eylül'de Fenerbahçe ile karşılaşacak. 

        Karşıyaka, 11 Eylül'de Türk Telekom-Kızılyıldız maçının galibi ile oynarken organizasyonun final karşılaşması ise 13 Eylül'de yapılacak. Pınar Karşıyaka, 26 Eylül'de start alacak sezon öncesi son olarak 17-19 Eylül tarihleri arasında geleneksel Pınar Cup'a ev sahipliği yapacak. İzmir ekibi kupada 17 Eylül'de Petkimspor'la, 19 Eylül'de ise Büyükçekmece Basketbol ile karşılaşacak. Pınar Cup'ta 18 Eylül'de Petkimspor ile Büyükçekmece karşı karşıya gelecek. Sezon öncesi antrenmanlarını sürdüren yeşil-kırmızılı ekip, Seha Aksoy Atletizm Pisti'nde kondisyon çalışması yaptı.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2020-08-14 11:57:56

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa