Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahraman DURAKEvrim ÖZSAY/İZMİR, (DHA)ÜNLÜ sinema ve tiyatro oyuncusu İbrahim Büyükak, eşi Nurdan Beşen ile İzmir'in Çeşme ilçesinde tatil yapıp, yılın yorgunluğunu atıyor.

        Koronavirüs salgının ardından girilen normalleşme süreciyle İzmir'in turizm cenneti ilçesi Çeşme, tatilcileri ağırlamaya başladı. Birçok ünlü ismin de tercih ettiği ilçede tatil yapanlar kervanına sinema ve tiyatro oyuncusu İbrahim Büyükak ve eşi psikolog Nurdan Beşen de katıldı. Koronavirüs salgını sürecinde evde olduklarını belirten İbrahim Büyükak, "Koronavirüs günleri işe yaradı mı göreceğiz. Yeni projelerim var. Bir sinema filmi bir de dijital platform için yapacaklarım var. Eşim rol almayacak ancak mesleği gereği psikolojik destek verecek" dedi.DHA-Genel Türkiye-İzmir / Çeşme Kahraman DURAK Evrim ÖZSAY

        2020-07-10 14:42:09

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa