Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çeşme Kadın Girişim, Üretim ve İşletme Kooperatifi (ÇEŞKA), Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi ve Çeşme Aile Sağlığı Merkezindeki sağlık çalışanlarına yiyecek ikramında bulundu. 

        Dünyayı sarsan korona virüs salgını ile özveriyle mücadele eden sağlık çalışanlarına destek, Çeşme'de de sürüyor. ÇEŞKA üyesi kadınların ürettiği yiyecekler, ÇEŞKA yöneticileri tarafından Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesine ve Çeşme Aile Sağlığı Merkezine götürülerek sağlık çalışanlarına ikram edildi. ÇEŞKA sosyal medya sayfasında duyurulan ikram ile ilgili şöyle yazıldı; "Tüm dünya olarak içinden geçtiğimiz bu zorlu süreçte bizler evimizde kalırken siz en ön cephede mücadele eden kahramanlarımız oldunuz. Bizler ÇEŞKA anneleri olarak küçük bir şükran göstergesi olarak size bu mütevazi ikramı hazırladık. Gönlümüz ve dualarımız sizlerle. Kooperatifimizin hazırladığı ikramlarımızı devlet hastahanemiz ve sağlık ocağımıza teslim ettik." Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi sosyal medya sayfasında da bir teşekkür mesajı yayınlandı. Mesajda şöyle denildi; "Yoğun ve özverili çalıştığımız bu günlerde bizleri düşünerek, tüm hastane personeline yemek ve pasta ikramı yapan değerli ÇESKA'ya teşekkür ediyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa