Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu´nun ara transfer döneminde Süper Lig temsilcisi İttifak Holding Konyaspor´dan kiralık olarak kadrosunda dahil ettiği Ali Yaşar, İzmir kulübünde mutlu olduğunu dile getirdi. Geçen sezon da yine kiralık olarak Altınordu forması giydiğini hatırlatan 25 yaşındaki gurbetçi sol bek, "Bu sezon olmasa bile umarım önümüzdeki yıl Altınordu ile Süper Lig´de yer alırız" diyerek yuvada kalmak istediğini belirtti. Ali´nin Konyaspor´la 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

        Bu sezon 3 maçta Konyaspor formasıyla Süper Lig tecrübesi yaşayan Ali, "Altınordu´da çok farklı bir ortam var. Takımdaşlık duygusunu üst düzeyde ve bu da doğrudan sahaya yansıyor. Bu sezon skor olarak sorun yaşasak bile oyun ve takım ruhu açısından her zaman en üst noktada olduk" dedi.

        Ali Yaşar, Belçika'da Standard Liege, Hollanda'da Roda JC U21 kulüplerinde de oynadı.DHA-Spor Türkiye-İzmir Mustafa KÖPRÜLÜ

        2020-04-10 11:15:29

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa