Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de her zaman iktidar kalmak istediklerini ve bu durumu ülkedeki iktidara taşımak durumunda olduklarını söyledi.

        Özel, partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, Karabağlar Belediye Başkan adayı Helil Kınay ve İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile Karabağlar'daki Uğur Mumcu Parkı'nda düzenlenen halk buluşması etkinliğine katıldı.

        Yaptığı konuşmada bugün tanıttıkları 30 belediye başkanı adayından 9'unun kadın olduğuna dikkati çeken Özel, adaylarının inançlı, kararlı, iyi eğitimli ve motivasyonlarının çok yüksek olduğunu dile getirdi.

        Özel, şunları söyledi:

        "İzmir'de yaptırdığımız tüm ölçüm ve beklenti anketlerinde İzmir seçmeni bizden daha çok kadın ve genç aday istedi. Kadın ve gençler için cumhuriyetin önemini bilen İzmir seçmenine kadın ve genç adaylarımızı emanet etmeye geldik. Sizden aldığı destekle Karabağlar'ın yüzünü güldürecek Helin Kınay. Eğitimli, birkaç yabancı dil bilen, birden fazla yüksek lisans yapmış, konunun uzmanı arkadaşlar, bunlar İzmir'e de iyi gelecek. 15-20 yıl sonra da Türkiye'deki en önemli görevlerde hep onları ve kadrolarını göreceğiz."

        - "Tunç Soyer'e teşekkür"

        Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de kentin ve partinin bir değeri olduğunu belirterek, katılımcılardan Soyer için de teşekkür alkışı rica ettiğini söyledi.

        Partisinin yürüyüşünün "cumhuriyet", "demokrasi" ve "kalkınma" yürüyüşü olduğunu söyleyen Özel, "CHP olarak iktidar olmak, bu kentte iktidar kalmak ve bu kentteki iktidarımızı ülkedeki iktidara taşımak durumundayız." ifadelerini kullandı.

        Buluşmada belediye başkanı adayları Cemil Tugay ve Helil Kınay da birer konuşma yaparak destek istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa