Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 2018 Dünya Kupası Elemeleri İzlanda - Kosova maçı hangi kanalda, saat kaçta? - Futbol Haberleri

        2018 Dünya Kupası I Grubu Elemeleri'nde Türkiye'nin grubunda yer alan İzlanda ve Kosova bu akşam karşılaşacaklar.Peki İzlanda - Kosova maçı hangi kanalda, saat kaçta?

        İZLANDA - KOSOVA

        2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde I Grubu'nda yer alan İzlanda,eviCnde Kosova'yı konuk ediyor. İki takımdan biri oynanacak karşılaşma sonunda 2018 Dünya Kupası'na katılma hakkına sahip olacak.

        Laugardalsvöllur stadında oynanacak karşılaşma, Türkiye saati ile 21:45'de başlayacak.Karşılaşmayı Avusturyalı Harald Lechner yönetirken, yardımcılıklarını ise Andreas Heidenreich ve Maximillian Kolbitsch yapacak. Karşılaşmanın sonunda bir takım Dünya Kupası kapısındangeçecek.İzlanda - Kosova maçını Türkiye'den canlı olarak yayın veren kanal bulunmuyor.

        REKLAM

        Bu ligde İzlanda evinde 4maçtır kazanıyor.Bu ligde Kosova deplasmanda3maçtır kaybediyor, deplasmanda4maçtır kazanamıyor, toplamda8maçtır kaybediyor, toplamda9maçtır kazanamıyor.

        EN GOLCÜLER

        İzlanda:Gylfi Sigurdsson (3), Alfred Finnbogason (3) Kari Arnason (2)

        Kosova:Atdhe Nuhiu (1), Amir Rrahmani (1), Valon Berisha (1)

        SON MAÇ KADROLARI

        İzlanda: Hannes Halldorsson, Kari Arnason, Ragnar Sigurdsson, Hördur Magnusson, Birkir Saevarsson, Aron Gunnarsson, Birkir Bjarnason, Johann Gudmundsson, Gylfi Sigurdsson, Alfred Finnbogason, Jon Bödvarsson

        Kosova: Samir Ujkani, Leart Paqarada, Bajram Jashanica, Amir Rrahmani, Mergim Vojvoda, Milot Rashica, Besar Musolli, Hekuran Kryeziu, Besar Halimi, Vedat Muriqi, Bersant Celina

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa