Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İsra, Adabeyli Adası'nda ayakta kalmak için neler yapacak?

        Yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği, senaryosu Eda Tezcan imzalı ‘Şeref Sözü’nün oyuncu kadrosunda; Tolgahan Sayışman, Sude Güler ve Hülya Darcan, Aras Aydın, Öykü Çelik, Meltem Gülenç, Umut Kurt, Toprak Sağlam, Bülent Düzgünoğlu, Mert Yavuzcan, Hülya Şen, Nazlı Çetin, Sıla Korkmaz, Begüm Alınca, Sahra Gümüş, Görkem Türkeş yer alıyor.

        Şeref Sözü bu akşam 2. bölümüyle ekrana gelecek. Cihan ve İsra’nın adaya gelişinin ardından Adabeyli Adası’nda gerilim tırmanıyor! Yasemin ile evleneceği düğün gününde kolunda ‘karım’ diye tanıttığı İsra ile birlikte adaya dönen Cihan, başta Yasemin olmak üzere herkesi şoke eder.

        Şükran ve Sefer, kızları Yasemin’in bu şekilde ortada bırakılması karşısında Cihan’dan hesap soracaklarken, oğlunun her kararının, her şartta arkasında duran annesi Emsal bile bu kez Cihan’ı desteklemez.

        Tüm ailesi ve ada halkı, düğünü için onu beklerken Cihan, İsra ve oğlum dediği Ömer’in adada kalacağını ilan edince, Yasemin oğulları Mustafa’yı da yanına alarak ortadan kaybolur.

        Düğün telaşı, yerini intikam yemini ederek giden Yasemin ve küçük Mustafa’yı arama faaliyetlerine bırakır. Nereye geldiğini bile bilmeden çıktığı yolculukta, birden kocaman bir topluluğun nefreti ile karşılaşan İsra’yı da zor günler beklemektedir.

        Sevdiği herkesi karşısına alan Cihan Adabeyli, İsra’yı ailesine kabul ettirebilecek mi? Cihan’a büyük bir acı bırakmaya kararlı olan Yasemin’in planı ne? İsra, Adabeyli Adası’nda ayakta kalmak için neler yapacak? İsra’nın adadan gitmesi için Cihan’a mühlet veren Emsal Hanım, süre dolduğunda ne yapacak?

        Şeref Sözü, bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!

        İşte Şeref Sözü'nün 2. Bölüm Tanıtımları:

        Şeref Sözü'nün 2. Bölüm Ön İzlemeleri:

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa