Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Sosyal Güvenlik Personel alımı İŞKUR Sağlık Bakanlığı işçi alımı son başvuru ne zaman? Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru sonuçları ne zaman - Sosyal Güvenlik Haberleri

        İŞKUR Sağlık Bakanlığı işçi alımları için geri sayım başladı. 14 bin kişinin istihdam edileceği alımlarda vatandaşlar son başvuru gününü kaçırmamak adına başvuru şartlarını takip ediyor. Başvurular İŞKUR tarafından gerçekleşiyor.

        İŞKUR İŞÇİ ALIMI BAŞVURU SAYFASI - 2020 SAĞLIK BAKANLIĞI

        Sağlık Bakanlığı'na alınacak 14 bin kişilik, temizlik hizmetleri, koruma ve güvenlik hizmetleri ve klinik destek elemanı ilanına gösterilen aşırı yoğunluktan dolayı İŞKUR'un sayfası kilitlendi. İŞKUR'un başvuru sayfasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

        İŞKUR BAŞVURU SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

        İŞKUR İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI NASIL YAPILIYOR?

        İŞKUR'un resmi Twitter hesabındaki mesaja göre, Sağlık Bakanlığı işçi alımı için başvurular sadece İŞKUR'un web sitesi, e-Devlet ve ALO 170 üzerinden yapılacak. İŞKUR'un kurum binalarında başvurular alınmayacak.

        REKLAM

        İŞKUR SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN SON?

        Sağlık Bakanlığı 14.000 sürekli işçi alımı başvuruları, 26 Mart– 30 Mart 2020 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) internet sitesi üzerinden yapılacak.

        SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI TERCİH KILAVUZU 2020

        ÖSYM, bugün yaptığı şu açıklama ile Sağlık Bakanlığı'na alımı yapılacak 18 bin personelin tercihlerinin alınmaya başlandığını duyurdu.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa