Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir İrfan Can Kahveci, İspanya'ya transfer oluyor! Galatasaray da devrede... - Rams Başakşehir Haberleri

        Başakşehir'e transfer olduğu günden bu yana futbolunu yükselten, Milli Takım'a yükselen ve değişilmez isimlerden olan İrfan Can Kahveci'nin yeni sezondaki durağı İspanya olacak! Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre milli futbolcu, La Liga'nın köklü kulüplerinden Sevilla ile anlaşma sağlayan İrfan Can için Galatasaray da devreye girdi.

        Milli yıldızın menajeri, Sevilla ile anlaştıktan sonra Galatasaray'ın da ısrarı üzerine sarı-kırmızılı kulüple görüşmeler yaptı. Ancak İrfan Can'ın maliyetinin Galatasaray için yüksek olduğu ve 24 yaşındaki yıldızın yeni sezondaki rotasının yüksek ihtimalle İspanya olacağı öğrenildi.

        Bu sezon şampiyonluğa koşan Başakşehir'de 27 lig maçında forma giyen İrfan Can, 4 gol 5 asistlik performans sergiledi. Milli yıldız, UEFA Avrupa Ligi grup aşamasındaki kritik Mönchengladbach maçında attığı golle, Başakşehir'in tur atlamasında başrol oynamıştı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa