Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İğrenç olayda gerçeği DNA testi ortaya çıkardı! - Güncel haberler

        Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı bir köyde ailesiyle yaşayan zihinsel engelli M.A. (17), haziran ayında karın ağrısı şikâyetiyle ailesi tarafından ilçedeki özel hastaneye götürüldü.

        Yapılan tetkiklerde M.A.'nın 7 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Hastane görevlileri durumu jandarmaya haber verdi. Soruşturma kapsamında uzman psikolog eşliğinde M.A.'nın ifadesi alındı.

        2 KİŞİNİN İSMİNİ VERDİ

        M.A., ifadesinde köyde yaşayan G.A. ve köy muhtarı O.A.'nın (42) farklı zamanlarda kendisine zorla cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Gözaltına alınan G.A. ve O.A. suçlamaları reddederken, savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı. Bebek ise ağustos ayında dünyaya geldi.

        REKLAM

        GERÇEK DNA TESTİ İLE ORTAYA ÇIKTI

        Cumhuriyet savcısı, bebeğin babasının tespiti için şüpheliler G.A. ve O.A. ile bebekten DNA örneği alınmasını istedi. DNA testi sonucuna göre, bebeğin babasının köy muhtarı O.A. olduğu ortaya çıktı.

        Tutuklanan köy muhtarı O.A.
        Tutuklanan köy muhtarı O.A.

        Muhtar O.A., dün jandarma tarafından yeniden gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen O.A., çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi.

        G.A. hakkında ise "Cinsel istismar" suçlamasıyla soruşturma sürüyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa