Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Igor Tudor Galatasaray Konyaspor maçı öncesinde takıma bitiricilik antrenmanı çalıştırdı - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Milli takımlarından dönen oyuncularıyla birlikte tam kadro çalışmaya başlayan Galatasaray’da teknik direktör Igor Tudor, öğrencilerine ekstradan bitiricilik antrenmanı yaptırıyor. Gazete Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre son Kardemir Karabükspor maçında birçok pozisyona girilmesine rağmen gol bulamayan öğrencilerini uyaran Hırvat hocanın, daha çok şut çekmeleri gerektiği konusunda oyuncularına telkinde bulunduğu öğrenildi. Florya’daki antrenmanlarda hafta boyunca şut ve son vuruş idmanları uygulayan Tudor’un, özellikle gol pozisyonlarına girildiğinde ekstra paslardan kaçınılmasını istediği ifade edildi.

        "DİSİPLİNİNİZİ BOZMAYIN"

        Karabük önünde skor 2-0’a geldikten sonra futbolcularının rahat davranmalarını büyük bir sorun olarak gören genç antrenörün, “90 dakika tamamlanmadan rahatlamak yok. Skor ne olursa olsun disiplininizi bozmayın. Yoksa neler olabileceğini gördünüz” ifadeleriyle uyarılarda bulunduğu bildirildi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa