Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Hoffenheim - Başakşehir maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? - Futbol Haberleri

        UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda mücadele eden Hoffenheim ve Başakşehir karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi binlerce taraftar maçın hangi kanalda yayınlanacağını ve saat kaçta başlayacağını araştırıyor. PekiHoffenheim-Başakşehir maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

        HOFFENHEİM - BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        MedipolBaşakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçındaHoffenheim ile karşılaşacak. Rhein Neckar Arena Stadyumu'nda oynanacak olanHoffenheim - Başakşehir karşılaşması, 19 Ekim 2017 (bugün) saat 22:05'de başlayacak. Hakemliği Rus Aleksey Eskov yaparken, yardımcılıklarını ise Dmitriy Mosyakin ve Igor Demeshko üstlenecek.Hoffenheim - Başakşehir maçı Tivibu Spor 2 kanalından canlıyayınlanacak.

        REKLAM

        Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor ile oynanan karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Emre Belözoğlu, Turuncu Lacivertli ekibin Almanya kafilesinde yer almadı. Hoffenheim karşısında, teknik direktör Abdullah Avcı'nın, Emre Belözoğlu'nun yerine Gökhan İnler'e forma vermesi bekleniyor. MedipolBaşakşehir'de uzun süredir sakatlıkları devam eden Aurelien Chedjou ve Egemen Korkmaz da bu maçta görev alamayacak.

        HoffenheimAvrupa Liginde oynadığı son 2 maçta 1 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak 4. sırada yer alıyor.

        MedipolBaşakşehirAvrupa Liginde oynadığı son 2 maçta 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak3. sırada yer alıyor.

        EN GOLCÜLER

        Hoffenheim: Pavel Kaderabek (1) Sandro Wagner (1)

        Başakşehir: Emre Belözoğlu (1)

        SON MAÇ KADROLARI

        Hoffenheim: Oliver Baumann, Nico Schulz, Stefan Posch, Pavel Kaderabek, Lukas Rupp,Eugen Polanski, Havard Nordtveit, Kevin Vogt, Mark Uth, Steven Zuber, Andej Kramaric

        Başakşehir: Volkan Babacan, Junior Caiçara, Alexandru Epureanu, Gael Clichy, Manuel da Costa, Marcio Mossoro, Edin Visca, Emre Belözoğlu, Gökhan İnler, Mevlüt Erdinç, Eljero Elia

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa