Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Uygulama Hem eğiten hem de sosyalleştiren hobi uygulamaları - Teknoloji Haberleri
        • 1

          Akıllı telefonların gelişmiş yeteneklerini hobileriyle birleştirmek isteyenler için mobil uygulamalar öne çıkıyor. Bunlardan iOS ve Android platformda popüler onlardan bir seçki hazırladık. Fotoğraf meraklılarına özel olarak da Apple’ın herkese açık olan yarışmasını bu seçkiye ekledik.

        • 2

          Hobi kulüplerine katılın

          Meetup uygulaması ile aynı veya benzer ilgi alanlarına sahip insanlar bir araya geliyor. Yemek yapmaktan vücut geliştirmeye, sanattan dil eğitimine kadar pek çok alanda kulüpler içeren Meetup ile aynı ilgi alanına sahip arkadaşlar edinmek ve farklı ilgi alanlarına yönelik öneriler almak mümkün.

        • 3

          Meetup, iOS ve Android platformları için yayınlanmış durumda.

        • 4

          Cebinizdeki spor hocası

          Kişisel özelliklerinizi kaydederek üye olduğunuz Pacer Pedometer & Step Tracker uygulaması, size en uygun antrenmanları işaret ederken, egzersizlerin doğru formlarda yapılmasına da mini videolar vasıtasıyla destek oluyor.

        • 5

          Uygulama ile ayrıca arkadaşlarınıza meydan okuyabilir ve sporu eğlenceli bir yarışma haline getirebilirsiniz. Pacer Pedometer & Step Tracker, iOS ve Android platformları için yayınlanmış durumda.

        • 6

          Enstrüman çalmayı öğrenmek isteyenlere

          Gitardan ukuleleye kadar pek çok müzik aleti için eğitim içeriği sunan Monster Chords uygulaması, küçük yaştaki kullanıcılara enstrüman çalmayı kolayca öğretiyor.

        • 7

          Her gün 1 saatlik pratik ile seçtiğiniz enstrümanı öğrenmeye başlayabilirsiniz. Monster Chords yalnızca iOS platformu için erişilebilir durumda.

        • 8

          iPhone fotoğrafçılarına özel yarışma

          Dünyanın dört bir yanındaki iPhone fotoğrafçıları, telefonlarının kameralarıyla unutulmaz anları ölümsüzleştirerek çektikleri en iyi fotoğrafları “Shot on iPhone Challenge” için paylaştı.

        • 9

          Kazanan 10 fotoğraf, belirli şehirlerdeki reklam panolarında, Apple Store’larda ve internette sergilenecek.

        • 10

          Kazanan fotoğraflar iPhone XS Max’ten iPhone 7’ye kadar birçok farklı modelle çekildi. Fotoğraf tutkunu kullanıcılar, yeteneklerini iPhone'un kameralarıyla tüm dünyaya gösterme şansı yakaladı.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa