Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Hava durumu Meteoroloji Marmara için saat verdi! Sarı alarm! Sağanak geliyor! Hava durumu nasıl olacak? Hava durumu, yağış var mı?
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere göre bugün öğle saatlerinden sonra Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu çevrelerinde beklenen sağanak yağışların yerel kuvvetli (21-50 kg/m2), Kastamonu'nun kuzey kesimlerinde yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor.

        .png
        .png

        8 KENT İÇİN "SARI" ALARM

        Sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu. Öte yandan Bartın, Düzce, Zonguldak, Sakarya, Ağrı, Bitlis, Kastamonu ve Van için "sarı" alarm uyarısında bulunuldu.

        REKLAM
        .png
        .png

        KARADENİZ'DE FIRTINA UYARISI

        Batı ve Doğu Karadeniz’de rüzgarın, bugün sabah saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatıdan doğusu güneybatıdan öğle saatlerinden itibaren geneli kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, akşam saatlerinde bölgenin batısında, akşam saatlerinden sonra doğusunda etkisini kaybetmesi bekleniyor.

        .png
        .png

        BU SAATLERE DİKKAT

        Bitlis, Van ve Ağrı çevrelerinde beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların 04.00 ile 21.00 saatleri arasında yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

        .png
        .png
         Sağanak yağmur ve fırtına uyarısı
        Sağanak yağmur ve fırtına uyarısı Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Alper Uruş
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa