Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (24 Haziran 2018)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        Bugün Ay, Akrep burcunda dolaşacak. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Genel anlamda ikili ilişkilerde tutku ve cinsellik ön plana çıkabilir. Hırs, ihtiras ve şehvet bizi bugünlerde yönlendirebilir. İçsel huzur ve meditasyona yönelmeli, rüyalarımızı es geçmemeliyiz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınız için parasal harcamalarınız fazla olabilir. Önsezilerinizi doğru bir şekilde kullanabilirseniz, her durumun altından kalkmasını iyi becereceksiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Özel hayatınızın detayları ön planda olacak. Aile ortamınızda ve çevrenizle muhabbetiniz yüksek olabilir. Kısa vadeli programlar içinde bulunacaksınız.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günlük işleriniz, yemeye ve içmeye olan düşkünlüğünüz bu pazar diğer günlere göre fazla olabilir. Tamamlamanız gerekenler, hızlı iletişim trafiğiyle zorlayabilir.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda, yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizde şanslı hissedeceksiniz. Parasal konularda dikkatli olmayı ihmal etmeyin. Harcamalardan kaçının.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ev ve aile hayatınız daha fazla ön plana çıkarken, özellikle bugün aile hayatınızda keyfinizi abartabilirsiniz. Evinizde misafir ağırlamak önem kazanabilir.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Yakın çevrenizle veya kardeşlerinizle keyifli bir gün geçireceksiniz. İletişim trafiğiniz bir hayli yoğun akabilir. Sevdiğiniz insanla hayallerinizi paylaşabilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda yemeye içmeye, keyfe dayalı her tür konularda abartma isteğiniz yoğun olacak. Günlük hayatınızda yaratıcı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinize olan güveniniz bugün tam olabilir. Durgunluk ve isteksizlik yerini enerji dolu ortamlara bırakabilir. Önemli fikirleriniz var ve bunu aktaracaksınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yalnızlığınızdan keyif almaya yatkın olacaksınız. Günlük işlerinizi kolay organize ederken diğer insanlarla diyaloglarınızda, kendinizi şanslı görebilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kalabalık yerlerde şanslı etkiler altındasınız. Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar sizi mutlu edebilir. Değişik ve farklı birgün geçirmek size gayet iyi gelecek.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kalabalık ortamlarda bulunmak bugün hoşunuza gidecek. Enerjiniz yüksek olabilir. Abartılı ve coşkulu davranabilirsiniz. Bazı fikirlerinizi yeniden düzenleyin.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün seyahatlerde, tatilde veya dış ortamlarda oldukça keyifli bir gün sizi bekliyor. Sizinle aynı fikirde olmayanlara karşı bugün sakin durmalısınız.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa