Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Haluk Levent'in hayatının 15 günü film olacak - Magazin haberleri
        • 1

          Haluk Levent'in hayatının 15 günlük bir kesitinin filme çekileceğini açıkladı; "Filmim çekiliyor, beni anlatıyor. Ben oynayamayacağım ama benim yerime başka biri oynayacak. Çünkü benim vaktim yok. Yoksa oyunculuğum iyidir, kendime güveniyorum bu konuda" şeklinde konuştu.

          Haluk Levent'in hayatının bir bölümü 2022 yapımı 'Prestij Meselesi'nde; Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz'inkiyle birlikte beyazperdeye yansımıştı.

        • 2

          Ayrıca Haluk Levent'in başkanı olduğu AHBAP Derneği ile UDAO arasında yapılan iş birliği anlaşmasıyla Hatay'da 30'a yakın okul yapılacak.

        • 3

          Projesinin basın toplantısına katılan Haluk Levent; "Projenin amacı, iş imkânları yaratmak ve yetenekli bireyleri aynı platform çatısı altında bir araya getirerek Web3 teknolojisi sayesinde işverenler ve iş arayanlar arasında doğrudan bağlantı kurabilmek ve yetenekli kişilerin keşfedilmesi kolaylaştırmak" diye konuştu.

        • 4

          "HALUK LEVENT EN GÜVENİLİR İNSANLARDAN"

          'UDAO' Ceo'su Pascal Eitschinger ise yapılan iş birliği hakkında bilgiler verip, Hatay'da 30'a yakın inşasının yapılacağını söyleyerek; "Haluk Levent'i en güvenilir insanlardan biri olduğu için tercih ettik, ayrıca bizlerin de derin üzüntü duyduğu Hatay depreminden sonra kendisinin verdiği mücadeleyi ve yaptığı yapıcı yardımları tüm dünya çok konuştu. Bizler de kendisinin bu proje için en uygun isim olduğuna karar vererek onunla iş birliğine imza attık. Bu işbirliği sayesinde Hatay'da Haluk Levent'in 30'a yakın okul açacak olmasına vesile olduğumuz için çok mutluyuz" dedi.

        • 5

          "BU DURUM AHBAP DERNEĞİ'NİN BAŞARISI, BENİM DEĞİL"

          Basın toplantısı sonrası gazetecilerin sorularına cevap veren Haluk Levent, bu yıl en güvenilir kişi seçildiğini hatırlatılmasıyla ilgili olarak; "Bana çok güvenmesinler hepsini satarım. Şaka bir yana benlik bir durum yok, halk bana jest yapmış beni seçerek. Bu durum AHBAP Derneği'nin başarısı, benim değil" ifadelerini kullandı.

        • 6

          VATANSEVERLİK ÖDÜLÜNÜ ALMIŞTI

          2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleriyle, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin sesini uluslararası platformlarda duyuranlara verilen 'Vatanseverlik Ödülü'ne layık görülen isimler arasında Haluk Levent de yer almıştı. Levent konuşmasında; "Hangi siyasi partiye, düşünceye ait olursanız olun ama milli olun, şeklinde benim de düşüncelerim vardır. Milli duruş önemlidir" ifadelerini kullanmıştı.

          Fotoğraflar: İHA, Instagram

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa