Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Haftalık burç yorumları - 16-22 Ekim 2017
        • 1

          Koç Burcu:

          Bu haftabaşında geleceğiniz için önemli sorumlulukları istekle ve keyifle yapacaksınız sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Sevdiğinizle insanla başka bir şehire, ülkeye taşınmak, ortaklaşa işlerinizde önemli işlere kalkışmak adına hayat size göz kırpıyor.

        • 2

          Salı günü Merkür Akrep burcuna geçiyor. Bu tarih ve sonrası 2 hafta boyunca ortaklaşa giderleriniz, harcamalarınız, banka işlemleriniz, vergi, kredi, faiz, nafaka, miras alanlarınızda becerilerinizi ve uğraşılarınızı arttırabilirsiniz. Çözümsel yaklaşımlar içine gireceksiniz. Bilinmeyene olan merakınız bu dönemde artabilir.

        • 3

          Çarşamba günü şanslı günlerden. Günlük işlerinizde çevrenizdeki insanları etkilemesini başaracaksınız. Ortaklaşa parasal konularda şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Eşinizin veya partnerinizin hayatındaki parasal şanslar size mutluluk verecek.

        • 4

          Perşembe günü gece saatlerinde oluşan yeniay, özel hayatınız, ikili ilişkileriniz, ortaklı işleriniz alanınızda yeni başlangıçlarınızı karşınıza getirebilir. Özel ilişkilerinizde önemli kararlar devreye girebilir. Taşınmayla, ilişkilerle, ortaklıklarla ilgili kararlarınızı bu tarihten sonra yapabilirsiniz. Yalnız özel adımlarınızda tavır değişikliklerine, heyecan arzusuna dikkat etmelisiniz. Birbirinizi anlamakta zorlanabilirsiniz.

        • 5

          Pazar günü Mars Terazi burcuna geçecek. Enerjinizi ve mücadele alanınızı ilişkilerinize veya ortaklı işlerinize yönelteceksiniz. Bu konularda harekete geçmek isteyebilir, bir yandan da bu alanlarda çeşitli sıkıntı ve sürtüşmeler yaşamaya meyilli olabilirsiniz.

        • 6

          Boğa Burcu:

          Haftanıza keyifli etkilerle başlıyorsunuz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Ortaklaşa parasal konularda sizi destekleyen insanlarla, otorite figürleriyle, patronlarınızla olan bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Kendinizi işinizde etkili bir şekilde ortaya koyabileceksiniz ve hayat planlarınızı kendi lehinizde ilerletebileceksiniz.

        • 7

          Salı günü Merkür Akrep burcuna geçiyor. 2 hafta boyunca özel hayatınız, ikili ilişkiler veya ortaklı işler alanınızda becerilerinizi ortaya koyabilirsiniz. Özel hayatınızda sorunlarınız varsa onları çözmek için uygun bir dönem olacak. Önemli anlaşmalar, kontratlar, görüşmeler içine girebilirsiniz.

        • 8

          Çarşamba günü sevdiğiniz insandan alacağınız bir söz veya evlilik teklifi ayaklarınızı yerden kesebilir. Ayrıca ortaklaşa atılacak adımlarda, toplumsal işlerde de fayda sağlayabilir ve önemli konuşmalar içine girebilirsiniz.

        • 9

          Perşembe günü gece saatlerinde Terazi burcunda bir yeniay oluşuyor. Bu yeniayla birlikte yeni bir işe başlama, iş değiştirme, var olan işlerinizde yeni bir projeye başlama etkileriniz yüksek olacak. Ayrıca sağlığınızla ilgili konulara da odaklanabilirsiniz. Yalnız beklenmedik olaylar iş alanınızda sizi zorlayabilir. İşteki insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca sağlığınız veya çevrenizin sağlığıyla ilgili konularda da sinirli etkiler altında olabilirsiniz.

        • 10

          Pazar günü Mars Terazi burcuna geçecek. İş hayatınız, günlük işleriniz ve sağlığınız önem kazanmaya başlıyor. Mücadele isteğiniz yüksek olacağından beraber çalıştığınız veya yanınızda çalıştırdığınız insanlarla zaman zaman ufak tefek sürtüşmelere hazır olmalısınız. Sağlığınızı çok zorlamamanız gereken bir dönem.

        • 11

          İkizler Burcu:

          Bu haftabaşı ailevi konular ön planda olurken, hayat sizi birçok açıdan destekleyecek sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Uzun zamandır özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde yaşadığınız anlaşmazlıkların geride kaldığını göreceksiniz. Hem aşk hayatınızda, hem de çocuğunuzun konularında kalıcı adımlar tahahhütlerin altına girebilirsiniz. Sanatla uğraşıyorsanız bir anlaşma gündeme gelebilir.

        • 12

          Salı günü Merkür Akrep burcuna geçiyor. İki hafta boyunca iş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlanacak. Sağlığınızı gözden geçirmek ve kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir dönem. İş arkadaşlarınızla iletişiminiz artıyor.

        • 13

          Çarşamba günü büyük bir iş sözleşmesi, bir proje devreye girebilir. İş alanlarınızda kendinizi zenginleştireceğiniz bir dönem içindesiniz. Yine günlük hayatınızda yemeye, içmeye olan düşkünlüğünüz yüksek olabilir.

        • 14

          Perşembe gecesi Terazi burcunda bir Yeniay oluşacak. Yeniayla beraber, aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda, yaratıcılık isteyen işlerinizde, hobi alanlarınızda yeni başlangıçlar ve kararlar gündeme gelebilir. Yalnız bu yeniayda Sosyal çevrenizdeki değişik ve farklı olaylar, özel hayatınıza ayırmak istediğiniz zamandan çalabilir. Sosyal ortamlarda daha önceden verilmiş sözler sizi zor durumda bırakabilir sevgili İkizler.

        • 15

          Pazar günü Mars Terazi burcuna geçecek.Mücadelenizi aşk hayatınızda, çocuk konularında, sanatsal işlerde veya risk içeren alanlarda ortaya koymaya başlıyorsunuz. Sevdiğiniz insanla, çocuğunuzla aranızda sürtüşmeler olsa bile, risk almaktan çekinmeyebilirsiniz, siz yine de riskli işlerinizde dikkatli olun.

        • 16

          Yengeç Burcu:

          Bu haftabaşında yapılması gereken işlerinizi kolay halledecek ve sorumluluklarınızı yerine getireceksiniz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Yakın çevrenizle beraber kısa vadeli planlarınızı harekete geçirebilirsiniz. Aktif bir haftabaşı sizi bekliyor.

        • 17

          Salı günü Merkür Akrep burcuna geçiyor. 2 hafta boyunca aşk hayatınızda ve çocuklarla olan konularda iletişiminiz ön plana çıkacak. Sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde becerileriniz artabilir. Aşk veya eğlenceye dayalı alanlarınızda kendinizi ortaya koyabilirsiniz.

        • 18

          Çarşamba günü aşk hayatınızda, sevdiğiniz insanla olan paylaşımlarınız çok yüksek olabilir. Bir yandan da sanatsal işlerinizde kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Bu alanlarda önemli şanslar ve fırsatlar karşınıza gelebilir.

        • 19

          Perşembe gece saatlerinde Terazi burcunda ev ve aile hayatınızda bir yeniay oluşuyor. 15 gün boyunca evinizle ilgili konular, aile hayatınızın detayları öne çıkacak. Ev değiştirme, satın alma, satma, yuva kurma gibi düşünceleriniz varsa bu dönem harekete geçebilirsiniz. Yalnız bu yeniayda iş alanlarınızdaki değişimler, aile hayatınızı biraz zorlayabilir. Gerek aile büyüklerinizle, gerekse patronlarınızla anlaşmak kolay olamayacak. Kolay sinirlenmelere açık olacaksınız.

        • 20

          Pazar günü Mars Terazi burcuna geçiyor. Aileniz ve eviniz için yapılacaklar ve bu konularda harekete geçme isteğiniz artıyor. Yine tembellik, uyuşukluk ve kararsızlık öne çıkabilir ve sizi rahat harekete geçmekten alıkoyabilir. Evinizin güvenliğiniz bu süreçte ihmal etmeyin.

        • 21

          Aslan Burcu:

          Haftanıza başlarken, yakın çevrenizle iletişiminizi kuvvetlendireceksiniz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Özel hayatınızda önemli ve kalıcı adımlar, sorumluluklar oluşabilir. Bu sorumlulukları almaktan korkmayacaksınız, verdiğiniz sözleri yerine getireceksiniz.

        • 22

          Salı günü iletişim gezegeni Merkür Akrep burcuna geçiyor. 2 hafta boyunca evinizle ilgili konularda sorunlarınız varsa kalıcı ve çözümsel yaklaşımlarınız ön plana çıkacak. Bu tarih ve sonrasında ev alım, satım işlerinizin üzerine eğilebilir, ailenizdeki bireylerle iletişiminizi, sohbetinizi arttırabilirsiniz.

        • 23

          Çarşamba günü ev, gayrimenkul alım-satım, kiralama, yer değiştirme konularında fırsatlar karşınıza gelebilir. Bu fırsatları sevdiğiniz insanla güzel bir şekilde konuşarak birbirinize aktarmaya çalışın. Aile hayatınızda keyfiniz yerinde olacak.

        • 24

          Perşembe gecesi Terazi burcunda bir yeniay oluşuyor. Bu yeniayla beraber satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, iletişimle ilgili işlerinizde yeni başlangıç ve kararlarınızı uygulayabilir, bu alanlarda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yine yakın çevrenizi ilgilendirecek olaylar etrafınızda cereyan edebilir. Yalnız fikirlerinizde huzursuzluklar da görülebilir. Dış çevreden alacağınız haberler, gün içinde yapmanız gereken planlarınızda sorunlara neden olabilir. Sinir iniş çıkışlarınızı iyi kontrol etmelisiniz.

        • 25

          Pazar günü Marsın burç değiştirmesiyle beraber enerjinizi daha çok yakın çevrenizdeki insanlara veya konulara kaydıracaksınız. Akraba veya kardeşleriniz için harekete geçmek isteyebilirsiniz, onların sizin gibi olmasını beklemeyin, bazı sürtüşmelerin ilişkilerinizi zedelemesine izin vermemeye çalışın. Yine iletişim, satış, reklam, bilgisayar alanlarındaki işlerinize enerjinizi harcamak önem kazanabilir.

        • 26

          Başak Burcu:

          Bu haftabaşında ailenizdeki bir insanın maddi sorumluluğunu üstlenmek veya ailenize maddi yardımda bulunmak için harekete geçebilirsiniz ve bunu yerine getirmek sizi duygusal olarak rahatlatabilir. Kişisel düşünceleriniz, kendinize yönelik adımlarınız hızlanıyor.

        • 27

          Salı günü Merkür Akrep burcuna geçecek. 2 hafta boyunca pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket etmeye başlıyorsunuz. İletişiminiz artacak ve daha çok yakın çevrenizle temas halinde olacaksınız. İletişimsel işlerinizde konuşma ve görüşmelerinizi arttırabilir, kısa seyahatler, eğitim planları yapabilirsiniz.

        • 28

          Çarşamba günü iletişimsel konularda çok güzel fırsatlar, şanslar ve teklifler karşınıza gelebilir. Yakın çevrenizdeki insanların hayatındaki güzel gelişmeler, sizin hayatınızı da güzelleştirebilir.

        • 29

          Perşembe gecesi Terazi burcunda bir Yeniay oluşuyor. Bu yeniay, maddi konularda, paraya dayalı işlerinizde ve varsa ticaret hayatınızda yeni başlangıçlar ve kararları hayatınıza taşıyabilir. Paraya dayalı işleriniz varsa bu tarihten sonra harekete geçmelisiniz. Bir yandan da devreye giren enerjilerle parasal konularda bazı zorlanmalarınız olabilir. Partnerinizle ortak ve kişisel para alanlarınız üzerinde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

        • 30

          Pazar günü itibarıyla parasal alanda enerjinizi ortaya koyacağınız, girişimlerinizin sonuçlarını alacağınızın bir sürece giriyorsunuz. Maddi konularda mücadeleleriniz artacak, kararsızlıklarınız bazı noktalarda sizi zorlayabilir. Güzel olan herşeye harcamalarınız artabilir.

        • 31

          Terazi Burcu:

          Bu haftabaşında iletişimsel konularda sorumluluklarınızı bilerek davranmak, karşılaştığınız zorlukları geride bırakmanıza sebep olacak ve hayatın sizi desteklediği fikrini karşınıza getirecek sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Eğitimde, kısa vadeli planlarınızda göreceğiniz destekler, planlarınızı rahat uygulamanıza neden olabilir.

        • 32

          Salı günü iletişim gezegeni Merkür Akrep burcuna geçiyor. Bu 15 günlük dönemde maddi konularda zorlandığınız konular üzerine kafa eğilebilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar şanslı etkilere sahip olacaklar. Yine alım, satım, değiş tokuş işleri için uygun bir dönem olabilir.

        • 33

          Çarşamba günü güzel bir para teklifi karşınıza gelebilir, maddi konularda şanslarınız ve seçenekleriniz yüksek olabilir. Kendinizi bir anlamda iyi hissedeceksiniz, planlarınız iyi akacak.

        • 34

          Perşembe gece saatlerinde sizin burcunuzda bir Yeniay oluşuyor. Yeniay, hayatınıza dair önemli girişimleriniz ve başlangıçlarınız için sizi atağa geçirebilir. Özel hayatınızda, sevdiğiniz insanın yaşamındaki değişimler sizin hayatınızıda etkileyecek. Vaktinizi boşa harcamayın ve önceliklerinizi iyi belirleyerek harekete geçin. Yine bu yeniay zamanında özel hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Partnerinizin sıkılgan ve değişken halleri sizin planlarınızı alt üst edebilir. Bu da ilişkinizde gereksiz gerilimlere neden olabilir.

        • 35

          Pazar günü Mars Terazi burcuna yani sizin burcunuza geçiyor. Kişisel adımlarınız ve girişimleriniz adına harekete geçmek isteyebilirsiniz. Zaman zaman kararsızlıklar ve tembellikler ortaya çıksa bile daha istikrarlı ve kararlı olmaya çalışmalısınız. Ufak tefek sürtüşmelere, kazalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olun.

        • 36

          Akrep Burcu:

          Bu haftabaşı geri plandan yürüttüğünüz işlerinizin sorumluluğunu kolayca üstlenebilirsiniz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Maddi konularda ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bu Pazartesi giyinmek, kendinize özen göstermek ve sadece size keyif veren yerlerde olmak isteyebilirsiniz.

        • 37

          Salı günü Merkür sizin burcunuza geçiyor. Önünüzdeki 2 hafta boyunca önemli görüşme ve konuşmalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından, artık plan ve projelerinizi rahatça konuşabilirsiniz. İlginizi tamamen kendinize yöneliyor.

        • 38

          Çarşamba günü keyifli konuşmalar, anlaşmalar, görüşmeler hayatı bir oktav yüksekten algılatabilir. Kendinizi çok iyi hissedeceksiniz, aynı anda karşınıza birden fazla fırsatın da geldiğini görebilirsiniz.

        • 39

          Perşembe günü gece saatlerinde Terazi burcunda bir yeniay oluşuyorç 15 gün boyunca kadersel alanınızda değişik ve nedensel olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu yeniay diğer burçların aksine hiçbir konuda harekete geçmemeli, yaşayacaklarınızın kadersel temalar olduğunu bilmelisiniz. Sağlığınızı güçlü tutun. Yine bu tarihte iş alanlarınızda beklenmedik kopuşlar ve sonlanmalar oluşabilir. Elinizden çok birşey gelmeyecek. Böyle bir durumla karşılaşırsanız sakin olmayı ve sağlığınızı zorlamamayı ihmal etmeyin.

        • 40

          Pazar günü Mars’ın Terazi burcuna geçmesiyle beraber iş hayatınızda ve hayat girişimlerinizde enerjinizi istediğiniz gibi kullanamayabilirsiniz. Bu dönemde arkanızdan çevrilen işlere karşı dikkatli olun ve önemli adımlar konusunda çok acele etmeyin. Yine bel, basen, kalça, böbreklerinize, hormonal dengenize bu süreçte dikkat edin.

        • 41

          Yay Burcu:

          Haftaya girerken, çevrenizdeki güçlü insanlardan, hayatınız adına destekler görebilirsiniz sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Karşınıza gelen işlere ve sorumluluklara keyifli bir şekilde yaklaşacaksınız. Bu da sizi, girişimlerinizde bir adım öne çıkartabilir.

        • 42

          Salı günü iletişim gezegeni Merkür Akrep burcuna geçiyor. Bu tarih itibarıyla, önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artışlar görülebilir. Özel hayatınıza ve kariyer adımlarınıza bu dönemde dikkat edin.

        • 43

          Çarşamba günü geri plandan yürüttüğünüz işlerinizde cazip teklifler karşınıza gelebilir, güzel işlerle karşılaşabilirsiniz. Maneviyatınızın arttığını göreceksiniz. İletişimsel işlerinizde yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz.

        • 44

          Perşembe gece saatlerinde oluşan yeniay, sosyal çevrenizde, grupsal işlerinizde ve organizasyona yönelik atılımlarınızda yeni karar ve başlangıçlarınız gündeme getirebilir. Bu dönem fazlasıyla sosyal olabilirsiniz yalnız aşk hayatınızdaki değişimler sizi etkileyecek. Yine bu Perşembe günü aşk hayatınızda beklenmedik olaylar yaşamaya açıksınız. Sevdiğiniz insanla, sosyal ortamlarda anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

        • 45

          Pazar günü Mars Terazi burcuna geçiyor. Enerjinizi sosyal ortamlarda ortaya koymaya başlıyorsunuz. Grupsal işlerden fayda sağlayabilir, insanlara ve arkadaşlarınıza liderlik yapabilirsiniz. Kararsızlıklarınız ve üşengeçlik sizi zorlayabilir. Ufak tefek anlaşmazlıklara ve sürtüşmelere dikkat edin.

        • 46

          Oğlak Burcu:

          Bu haftabaşında işinizle ilgili konular önem kazanacak ama bir anlamda sorumluluklar altına girdikçe ve işinizde kendinizi gösterdikçe çok daha güzel ve güçlü sonuçlara ulaşacaksınız sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Kariyeriniz anlamında hayat sizi destekliyor.

        • 47

          Salı günü Merkür Akrep burcuna geçiyor. Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde, grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi ve becerilerinizi 2 hafta boyunca sergileyeceksiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir. Birden fazla işle uğraşabilir, işten elde edilen gelirlerinizi arttırabilirsiniz.

        • 48

          Çarşamba günü sosyal çevrenizden gelecek bir teklif ayaklarınızı yerden kesebilir. Hem işlerinizde, hem de özel hayatınızda şanslar karşınıza gelebilir. Özel hayatınızda teklif beklediğiniz bir insan varsa arkadaşlarınızın organizasyonuyla beklediğiniz teklifi alabilirsiniz.

        • 49

          Perşembe gecesi Terazi burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Önünüzdeki dönem boyunca kariyer ve iş hayatınızda yeni oluşumlar, fikir ve teklifler ve önemli olaylara açık olacaksınız. Başlangıç ve kararlarınızı bugünden sonra uygulayabilirsiniz. Yine bu Perşembe aile hayatınızdaki beklenmedik olaylar göz önünde olacağınız yerlerde sinirli ve agresif davranmanıza neden olabilir. Aile hayatınızdaki sorunların iş alanlarınıza olumsuz yansımasına izin vermemelisiniz.

        • 50

          Pazar günü Mars Terazi burcuna geçiyor. Enerjinizi ve mücadelenizi iş ve kariyer konularına kaydırmaya başlıyorsunuz. İşinizde kendinizi göstermek isteyecek, girişimlerinizi hızlandıracaksınız. Bu süreçte iş bağlantılarınızı diplomasi ve ilişkiler yönüyle halletmek öne çıkabilir.

        • 51

          Kova Burcu:

          Bu haftabaşı önemli anlaşmalar içine gireceksiniz ve atacağınız adımlar uzun soluklu ve kalıcı olacak sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Gruplarla veya diğer insanlarla beraber girişeceğiniz ve üstleneceğiniz sorumluluklar sizi yukarılara taşıyabilir.

        • 52

          Salı günü iletişim gezegeni Merkür, iş ve kariyer alanlarınızda dolaşmaya başlıyor. Bu tarihten sonra 2 hafta boyunca iş alanınızda patronlarınız veya üstlerinizle konuşmalarınızı arttırabilirsiniz. Kendi düşüncelerinizi ortaya koyabilir, fikirlerinizle toplum içinde dikkat çekebilirsiniz. Birden fazla işle uğraşmak sizi mutlu edebilir.

        • 53

          Çarşamba günü tuttuğunuzu koparan, tutkulu yanlarınızla toplum önündeki konuşmalarınızda fazlasıyla dikkat çekebilirsiniz. Kariyerinizde güzel anlaşmalar devrede olabilir, önemli görüşmeler ve anlaşmalar içine girebilirsiniz. Özel hayatınızda bir teklif karşınıza gelebilir.

        • 54

          Perşembe gecesi oluşan yeniay, yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, seyahat ve medya alanlarınızda yeni başlangıç ve kararlarınız gündeme gelebilir. Bu alanda yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Tüm kararlarınızı bugün ve sonrası almaya çalışın. Yine bu tarihte yakın çevrenizde oluşan beklenmedik olaylar, uzak çevrenizde bazı işlerinizin bozulmasına ve sorunların oluşmasına neden olabilir. Bir iş seyahati, eğitimi ertelenebilir. Kendi iç dengelerinizi iyi korumalısınız.

        • 55

          Pazar günü Mars’ın Terazi burcuna geçmesiyle beraber artık enerjinizi medya, eğitim, yabancılarla yapılacak işler veya seyahat alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Bu alanlarda bir partnerle ilerlemek, başkalarından onay ve yardım almak önem kazanabilir. Harekete geçmekte zaman zaman sıkıntılarınız olabilir.

        • 56

          Balık Burcu:

          Bu haftabaşında iş hayatınızda güzel bir anlaşma devrede olabilir sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Hayatınızdaki güzel gelişmelerle beraber sorumluluklar sıkıntı olmaktan çıkabilir. Parasal yönden birçok işinizi bugünlerde halledebilirsiniz.

        • 57

          Salı günü Merkür Akrep burcuna geçiyor. 2 hafta boyunca medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebilir. Daha az tanıdığınız insanlarla daha rahat anlaşacaksınız. Eğitimsel işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Sosyal medya alanlarınızda dış dünyaya açılmak, daha fazla yeni insanı kendinize çekmek için uygun günler.

        • 58

          Çarşamba günü karşınıza gelecek bir fırsat, ayaklarınızı yerden kesebilir. Bu fırsatla beraber eğitim, seyahat, hukuk, medya, ticari işlerinizi hızlandırabilirsiniz. Karşınıza gelen seçenekler sizi heyecanlandırabilir.

        • 59

          Perşembe günü Terazi burcunda bir Yeniay oluşuyor. Bu yeniayla beraber, ortaklaşa maddi konular, eşinizin veya sevdiğiniz insanın parası ve mali giderler alanlarınızda yeni başlangıçlarınız gündeme gelebilir. Değişik ve dönüştürücü olaylar yaşayacağınız bir dönem içindesiniz yalnız bu yeniay zamanı bir alacağınızın gecikmesi, para akışını sağlamakta zorlanmanıza neden olabilir. Ya da eşinizle parasal konularda sürtüşmeler içinde olabilirsiniz. Para durumunuzu bu birkaç gün boyunca iyi dengelemelisiniz.

        • 60

          Pazar günü Mars’ın terazi burcuna geçmesiyle beraber ortaklaşa para alanlarınıza enerjinizi harcamaya başlıyorsunuz. Bu alanlarda mücadeleleriniz artacak. Sevdiğiniz insanla para meselelerinize bu tarihten sonra özen göstermelisiniz. Bir kredi, borç, vergi konusu varsa ayrıntılarını iyi takip edin, riskten kaçının.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa