Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Çocuk Habertürk Akademi'den ücretsiz deneme sınavı! 5, 6, 7. sınıf deneme sınavı | Son dakika haberleri
        • 1

          HaberTürk ve Dijidemi işbirliği ile hazırlanan Habertürk Akademi okuldaki eğitimin pandemide aksadığı şu dönemde öğrencilerin online olarak öğrenmeye kaldıkları yerden hızlıca devam edebilmelerini sağlayan bir sistem.

          5. sınıftan başladığı için piyasada bu hizmeti veren online eğitim platformlarından daha kapsamlı, tüm ortaöğretim ve lise sınıflarına bol içerik sunduğu için bu özelliği ile diğerlerinden daha kucaklayıcı bir platform.

        • 2

          Pek çok özelliğinin yanısıra ortaokul ve lise tüm sınıf seviyeleri ve merkezi sınavlar için deneme sınavlarının da bulunduğu Habertürk Akademi'ye 5, 6, 7. sınıflar için 2. deneme sınavları bugün eklendi. Sınava gitmek için tıklayın.

        • 3

          Deneme sınavı sonrası öğrencileriye karnesi gösteriliyor ve eksikleri tespit edilip çalışma planları oluşturuluyor. Deneme sınavı bittiğinde çözüm videolarının yanında benzer sorulara ve video çözümlerine erişme imkanı veriliyor. Mutlaka çocukların deneme sınavlarına girmelerini tavsiye ediyoruz.

        • 4

          Habertürk Akademi içeriğinde Dijidemi katkılarıyla 1000 kitaba eşdeğer 250 binden fazla soru bulunuyor. Bir ortaokul öğrencisi tek dersi için yaklaşık 15 kitapta bulunan soru sayısı kadar soruyla karşılaşır. Örneğin 8. sınıf matematik bölümü 17 kitap yani 10 binden fazla soru içerir. Bu da sadece 8. sınıfların tüm dersleri için 90’dan fazla kitap içeriği anlamına gelir. Lise sınıfları için de sayı yaklaşık olarak aynıdır. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki sistemde 1000'den fazla güncel kitap sorusu yer alır.

        • 5

          Sorular nitelikli yayınlar üreten Bes Bilgi Eğitim, Yayın Denizi, Son Viraj, Merkez Yayınları, İşleyen Zeka, Hız ve Renk, ENS, Beyin Takımı Yayınları, Yeni Tarz Yayınları, Av Yayınları, Full Matematik Yayınları, Hayalim O Yayınları, İlk Önce Yayınları, Mozaik Yayınları, Tümler Yayınları, Test Fen Yayınları gibi 15'ten fazla yayın evine aittir. Bu soruların hazırlanmasında, kontrol edilmesinde, güncellenmesinde 2 binden fazla öğretmen görev alıyor.

        • 6

          Bu da her öğrencinin kendi sınıfında 50 ile 200 arası güncel kitap içeriğine ulaşabilmesi demek. Bu kadar büyük kaynak bulunabilmesi normalde gerçekten çok zor. Bu soruların tamamının video çözümlü olması da önemli. Tüm sorularda benzer sorulara erişebiliyor olmak öğrencinin eksiklerini hemen giderebilmesi de önemli bir özellik.

        • 7

          Habertürk Akademi'de öğrenci tüm konularla ilgili binlerce konu anlatım videosuna ulaşabiliyor. İhtiyaç duyduğu, eksik olduğu, anlayamadığı konularda yüzlerce animasyon ve simülasyona bakabiliyor. Ayrıca her öğrenciye yapay zeka ile çalışma planı hazırlanarak kişiye özel “Dijital Koçluk” hizmetin de veriliyor.

        • 8

          Online eğitimin sağladığı en büyük avantaj esneklik. Bununla birlikte daha az para ve zaman harcayarak en yüksek verimi almak. Habertürk olarak biz de Habertürk Akademi ile dijital yayıncılıktaki deneyimimizin çocuklarımızın geleceğine de ışık tutmasını istedik.

        • 9

          Çocukların okullarını cep telefonunuza, tabletinize, bilgisayarınıza getiriyoruz. Artık öğrenciler kolay bir üyelikle nerede olurlarsa olsunlar deneyimli öğretmenlerden eğitim alabiliyorlar. Deneme sınavlarına katılıp eksik ve başarılı yönlerini keşfedebiliyorlar.

        • 10

          Dijidemi işbirliği ile hazırlanan Habertürk Akademi 5. sınıftan 12. sınıfa kadar yani ortaokul ve lise öğrencilerinin, hızlı şekilde tüm derslerle ilgili test sorularına, konu anlatımları ve soru çözüm videolarına ulaşmasını sağlayan online eğitim platformu.

        • 11

          5. sınıftan başladığı için piyasada bu hizmeti veren online eğitim platformlarından daha kapsamlı, tüm örtaöğretim ve lise sınıflarına bol içerik sunduğu için bu özelliği ile diğerlerinden daha kucaklayıcı bir platform.

        • 12

          Sistem; online olarak yapılan test ve denemelerin sonuçlarına göre öğrencinin gelişim raporunu ve çalışma takvimini oluşturuyor, öğrencinin kendi gelişimine uygun olarak tekrarlar yapmasını sağlıyor. Ayrıca "benzer soru” fonksiyonu ile öğrencinin pekiştirme yapması da mümkün olabiliyor.

        • 13

          Habertürk, 250 bin sorudan oluşan havuzu, deneme sınavlarını ve konu anlatımlarını siz neredeyseniz oraya getiriyor.

        • 14

          “Eğitim Teknolojileri” alanında uzman DijiDemi işbirliği ve alanında marka olmuş yayıncıların desteğiyle hazırladığımız Habertürk Akademi sayesinde özel dersiniz ve deneme sorularınız telefonunuzda, tabletinizde ve bilgisayarınızda sizi bekliyor olacak.

        • 15

          5. sınıftan 12. sınıfa kadar, yani ortaokul ve lise düzeyindeki tüm öğrenciler bu benzersiz eğitim fırsatından yararlanabilecek.

        HaberTürk ve Dijidemiişbirliği ile hazırlanan Habertürk Akademi okuldaki eğitimin pandemide aksadığı şu dönemde öğrencilerin online olarak öğrenmeye kaldıkları yerden hızlıca devam edebilmelerini sağlayan bir sistem.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa