Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel İstanbul Güzelgün için farkındalık sürüşü düzenlendiler! - Gündem haberleri

        Kadıköy'de Doğanay Güzelgün'ün ölümüne neden olan sürücünün tutuklanmasının ardından, bisikletliler farkındalık sürüşü gerçekleştirdi.

        DHA'nın haberine göre Güzelgün'ün eşi Banu Güzelgün ve onlarca bisikletli Bostancı sahil yolunda toplandı.

        Banu Güzelgün,"İnşallah bundan sonra adalet doğru şekilde işler. Hak ettiği cezayı bulur diye düşünüyorum. Adalete güveniyoruz" dedi.

        REKLAM

        71 GÜNLÜK KAÇIŞIN ARDINDAN TESLİM OLDU

        Bostancı Sahil Yolunda 18 Temmuz Salı günü bisikletli Doğanay Güzelgün'e çarparak ölümüne neden olan Temel Ünlü, 71 günlük kaçışın ardından Kartal'da bulunan Anadolu Adliyesi'ne gelerek teslim oldu.

        Ünlü'nün tutuklanmasının ardından Doğanay Güzelgün'ün eşi Banu Güzelgün ve bisikletliler dün saat 19.00'da farkındalık sürüşü için Bostancı Salih Yolu'nda toplandı.

        Doğanay Güzelgün'ün eşi Banu Güzelgün, "Bugün 71'inci gündeyiz. 71 gün sonra Doğanay Güzelgün'ü öldüren kişinin teslim olduğu haberini aldık. Şu an cezaevinde olduğunu biliyoruz. İnşallah bundan sonra adalet doğru şekilde işler. Hak ettiği cezayı bulur diye düşünüyorum. Adalete güveniyoruz" dedi.

        "DAVACI OLACAĞIM MADDİ MANEVİ NE GEREKİYORSA YAPACAĞIM"

        Ünlü'nün tutuklanmasının ardından Doğanay Güzelgün'ün ablası Gülenay Güzelgün Erol da, "En sonunda katil yakalandı. Yakalandı demeyeyim kendisi teslim oldu. Keşke emniyetimiz kendisi yakalasaydı. Belki cezası o zaman daha da çok olacaktı. 71 gündür kayıp olan bir katil, kendisi gidip teslim oluyor. Umarım savcılık gereğini yapar. Çok şey söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum. Katilin ailesine de seslenmek istiyorum; hiç mi vicdanınız sızlamadı, hiç mi insan değilsiniz, hiç mi merak etmediniz? Acaba bu ölen insanın ailesi ne durumdadır insan bir merak eder, bir hamle yapar. Hiçbir şey yok. Onlar da vicdansız. Davacı olacağım maddi manevi ne gerekiyorsa her şeyi yapacağım. Onlar da ceza çeksin benim çektiğimin beterini çeksinler. Benim tek kardeşim. Ben 2 aydan beri ağlıyorum. Ailem perişan. Babam kanser 10 gün önce ameliyat oldu. Annem kalp krizi geçirdi. Daha ne diyeyim ? Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum. Çok yoruldum. Emniyet,savcılık,mahkeme lütfen en büyük ceza neyse onu verin. Daha başka kimse bu acıyı yaşamasın. Bir sürü insan aynı acıyı yaşıyor." şeklinde konuştu.

         Doğanay Güzelgün'ün ölümünde flaş gelişme!
        Doğanay Güzelgün'ün ölümünde flaş gelişme! Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa