Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Günün öne çıkan transfer haberleri - Futbol Haberleri
        • 1

          SEÇİM KOZU MESUT ÖZİL

          Fenerbahçe, ara transfer döneminde sol bek ve sağ kanat transferi için çaba sarfederken, Başkan Aziz Yıldırım'ın 2018 Mayıs ayındaki genel kurul için Mesut Özil'i transfer etmeye hazırlandığı iddia edildi!

        • 2

          29 yaşındaki Mesut Özil'in sezon sonunda Arsenal ile sözleşmesi sona eriyor. Bu yüzden bonservis problemi yok. Fenerbahçe Arsenal'den vergiler hariç yıllık net 3.4 milyon Euro alan Özil'e yıllık 5 milyon Euro ile birlikte yine 5 milyon Euro imza parası önerecek. (Fotomaç)

        • 3

          CENK TOSUN'UN YILLIK ÜCRETİ...

          Everton'a transferi an meselesi olan Cenk Tosun için Ada basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Cenk Tosun'un Everton ile el sıkıştığını yazan İngiliz basını, milli yıldızın alacağı ücreti de açıkladı.

        • 4

          İngiltere'nin önemli gazetelerinden The Sun'a göre Everton, Cenk Tosun'a yıllık 7.5 milyon pound (8.5 milyon euro) verecek. Yarın imza için Goodison Park'a gidecek olan Cenk Tosun haftalık 145 bin pound kazanacak. Cenk Tosun'a 4,5 yıllık imza attıracak olan Everton, Beşiktaş'a da 25 milyon pound + 3 milyon pound bonus olmak üzere 28 milyon pound ödeyecek.

        • 5

          LOVE SAVAŞI

          Vagner Love transferinde sıcak bir gelişme yaşandı. Fatih Terim golcü futbolcuyu arayarak Galatasaray’a “seni istiyorum” dedi. Love’un cevabı “Kulübümle anlaşın, seve seve oynarım” oldu. Bu arada Love için Beşiktaş da devreye girdi. Teknik direktör Şenol Güneş, Vagner Love transferini bitirin talimatı verdi. (Fanatik)

        • 6

          LAWRENCE İDDİASI

          Fenerbahçe, bu sezon yaşadığı sol bek sıkıntısını Jamaikalı Kemar Lawrence ile çözmek istiyor. Şu anda Major League Soccer ekiplerinden New York Red Bulls'ta forma giyen 25 yaşındaki sol bek, 24 maçta 1 gol ve 5 asistlik performans gösterdi. (İHA)

        • 7

          CENK TOSUN'UN YERİNE DEMBA BA!

          Beşiktaş, eski yıldızına kavuşmak için artık saatleri sayıyor. Tüm sağlık kontrolleri temiz çıkan, kulübü Shenhua ile olan bonservis problemini de kendisi çözen Demba Ba ile Kartal’ın her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi. Buna göre deneyimli golcüye 1.5 yıl için toplamda 4 milyon Euro (18 milyon TL) ödenecek. (Fanatik)

        • 8

          HOLLANDA'DA YERLİ AVI

          Kadronun yerli kalitesini artırmak isteyen Galatasaray gözünü Hollanda'ya çevirdi... Sarı-Kırmızılı yönetim, Zwolle formasını giyen Mustafa Saymak ve Feyenoord'ta oynayan Bilal Başacıkoğlu'nu listesine aldı.

        • 9

          Orta alanın ortasında görev yapan 24 yaşındaki Mustafa bu sezon 17 maçta 7 gol ve 2 asistlik performan sergiledi. 22 yaşındaki Bilal ise her iki kanatta da oynayabiliyor. 5 maçta 1 gol atan genç yıldız geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin de gündemindeydi. (Takvim)

        • 10

          YENİ HEDEF SLIMANI!

          Cenk Tosun için Everton'la büyük oranda anlaşma sağlayan Beşiktaş, milli futbolcunun yerini doldurmak için arayışlarına devam ediyor. Demba Ba, Musa Sow, Cyle Larin ve Andre-Pierre Gignac'ı listesine alan siyah beyazlı yönetim, son adayını İngiltere'de buldu.

        • 11

          Futbol Komitesi, Leicester City'den Islam Slimani'yi sezon sonuna kadar kiralamak için girişimlere başladı. Bu sezon Premier Lig ekibinde istediği şansı bulamayan Cezayirli oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen yönetim, Leicester City'e ilk teklifini sundu. (Fotomaç)

        • 12

          BENDTNER KABUL ETMEDİ

          Rosenborg’un 29 yaşındaki yıldızı Nicklas Bendtner’le önceki gün İstanbul’da bir görüşme yapan Atiker Konyaspor beklediği yanıtı alamadı. Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “Bendtner ile bir görüşme yaptık. Ancak şu an olumlu gözükmüyor. Tekrar görüşeceğiz” dedi. Ancak ikinci görüşmenin de olumsuz geçtiği kaydedildi.

        • 13

          EMRE'DEN RET!

          Fenerbahçe'de yeniden takıma dönmesi gündeme gelen Emre Belözoğlu, teklifi kibarca geri çevirdi. Tecrübeli oyuncunun, kendisini arayarak nabız yoklayan Aykut Kocaman'a, "Fenerbahçe her zaman kalbimde. Ancak Göksel (Gümüşdağ) Başkan'a ve Abdullah Hoca'ya sözüm var. Beni anlayın" yanıtını verdiği bildirildi. (Fotomaç)

        • 14

          JAJA ÇILGINLIĞI

          Sezon başında Lokeren'den Tayland ekibi Buriram United'a kiralanan ve 34 maçta 34 gol 11 asist yaparak takımını şampiyonluğa taşıyan Brezilyalı yıldız Jaja için Trabzonsporlu taraftarlar sosyal medyada çağrıda bulundu.

        • 15

          Jaja'yı yeniden takımda görmek isteyen taraftarlar futbolcunun sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafa onlarca yorum yaparak "Trabzon'a gel" çağrısı yaptılar. Süper Lig'de Trabzonspor ve Kayserispor formaları giyen Brezilyalı futbolcunun Belçika'ya dönmeye sıcak bakmadığı ve imkanlar oluşması halinde Karadeniz ekibine dönmek istediği ifade edildi.

        • 16

          TRANSFERİ RVP'NİN BABASI AÇIKLADI

          Fenerbahçe'nin kurtulmaya çalıştığı Robin van Persie'nin babası Bob van Persie'den ümitlendiren bir açıklama geldi.

          Bob van Persie, Robin'in devre arasında Rotterdam'a dönmek için hazırlık yaptığı iddiaları için, "Artık oğlum daha yakınımda olacağı ve ailemizin yeniden bir arada olacağı için çok mutluyum. Evinden bu kadar uzak kalması yetti" yorumunu yaptı. Feyenoord'un Fenerbahçe'nin serbest bırakması halinde Robin van Persie'yi kadrosuna katması bekleniyor. (Fotomaç)

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa