Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroCup Grissin Bon Reggio Emilia - Galatasaray Odeabank maçı hangi kanalda, saat kaçta? - Basketbol Haberleri

        Basketbol EuroCupsezonundaGrissin Bon Reggio Emilia ile Galatasaray Odeabank karşılaşacak.Peki Grissin Bon Reggio Emilia - Galatasaray Odeabank maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte maça dair tüm detaylar...

        GRİSSİN BON REGGİO EMİLİA - GALATASARAY ODEABANK MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

        ULEB Avrupa Kupası B Grubu'ndaGrissin Bon Reggio Emilia - Galatasaray Odeabank ile karşı karşıya gelecek.Grissin Bon Reggio Emilia - Galatasaray Odeabank karşılaşması 18 Ekim Çarşamba (yarın) oynanacak. KarşılaşmaPalabigi Spor Salonu'nda oynanacak. Türkiye saati ileGrissin Bon Reggio Emilia - Galatasaray Odeabank maçı saat 21:30'da oynanacak.

        REKLAM

        Sarı-kırmızılı takım, gruptaki ilk maçında sahasında Alman ekibi Bayern Münih'e 86-69 mağlup oldu. İtalyan ekibi ise ilk müsabakasında Karadağ temsilcisi Buducnost VOLI Podgorica'ya 82-74 yenildi.

        Tahincioğlu Basketbol Ligi’nin ikinci hafta maçında Darüşşafaka Basketbol’a deplasmanda 69-67 mağlup olan Galatasaray Odeabank’ta Emir 16, Christmas 12, Hopson 11, Summers ise 10 sayı ile çift hanelere çıkan oyuncular oldu. Bu sonuçla sarı-kırmızılılar ligde dördüncü sırada yer aldı.

        EuroCup B Grubu ilk maçında Bayern Münih’i evinde ağırlayan sarı-kırmızılılar rakibine 86-69 mağlup olurken mücadelede Hopson 19, Hardy 17, Hendrix ise 9 sayıyla oynadı.

        Bu sezon İtalyan ekibinin kadrosunda eski Galatasaraylı Manuchar Markoishvili yer alıyor. Galatasaray’ın 23 yıl aradan sonra 2012-13 sezonu lig şampiyonluğunda Gürcü oyuncunun oldukça kıymetli katkıları vardı.

        Reggio Emilia, İtalya Ligi’nde çıktığı üç karşılaşmadan da mağlup ayrıldı. EuroCup’ta ise Buducnost VOLI Podgorica deplasmanına çıkan Emilia, mücadeleden 82-74 yenik ayrıldı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa