Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Giuliano Fenerbahçe'de atmaya devam ediyor - Fenerbahçe Haberleri

        "Belki bir Alex değil" ama olma yolunda ilerliyor; istatistikler de bunu söylüyor. Fenerbahçe’nin Zenit’ten transferi Giuliano, takımını sırtlamaya devam ediyor. Son haftalarda müthiş form yakalayan Sambacı, Bursa’yı da boş geçmedi.

        Üst üste 3 maçtır rakip ağları sallayan 27 yaşındaki Brezilyalı, Sarı-Lacivertli formayla ligde çıktığı 14 karşılaşmada 8 gol atmayı başardı. Yaptığı 1 asistle 9 gole direkte katkısağlayan ve Kanarya’nın en skorer ismi olan Giuliano, geçen sezon Zenit’te 28 lig maçında toplam 8 gol atmıştı.

        Bu sayıya Türkiye’de henüz 14. haftada ulaşan yıldız oyuncu, kariyerinin en iyi sezon başlangıcını yaptı.

        BULDOZER FENER!

        Çalkantılı bir dönemi geride bıraktı Fenerbahçe... Osmanlı maçı sonrası Kocaman’ın istifa sinyali vermesi, Sarı-Lacivertliler’i kaosun eşiğine sürüklemişti. Ancak yönetimin ve başkan Aziz Yıldırım’ın duruma el koyması, Kanarya’yı adeta ayağa kaldırdı. Kocaman önderliğindeseriye bağlayan Fenerbahçe, Bursaspor’u deplasmanda mağlup ederek yenilmezlik serisini 8

        maça çıkardı.

        En son 7. haftada Akhisar’a yenilen Fenerbahçe, daha sonra oynadığı 8 maçta 5 galibiyet ve 4 beraberlik aldı, 1-1’lik Osmanlı yıkımı sonrası çıktığı 4 maçın hepsini kazanıp galibiyet serisi yakaladı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa