Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Giovanni Guidetti: Hiçbir maç kolay olmayacak - Voleybol Haberleri

        2017 Avrupa Voleybol Şampiyonası bugün Azerbaycan’da start alırken, ilk maçına yarın Rusya karşısında çıkacak Filenin Sultanları da Bakü’de son hazırlıklarını yapıyor. Şampiyonaya ilişkin görüşlerini paylaşan A Milli Takım Başantrenörü Giovanni Guidetti “Hiçbir maç kolay olmayacak” dedi.

        Rusya, Bulgaristan ve Ukrayna’nın bulunduğu zor bir grupta güçlü rakiplere karşı oynayacağımızı söyleyen Guidetti, “Seviyesi çok yüksek takımlarla karşılaşacağız. Her sayı, her set, her maç için savaşacağız. Turnuvaya iyi başlamak kadar, turnuvayı iyi bitirmek de önemli. Ekip olarak en iyisini yapmak için sahada olacağız. Uzun soluklu bir turnuva, sabırlı olmalıyız” ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        EDA DESTEK İSTEDİ

        Takım kaptanı Eda Erdem Dündar ise turnuvayı kardeş ülke Azerbaycan’da oynayacaklarını belirterek, ev sahibi ülke taraftarlarından destek istedi. Eda, “Buradaki taraftarın ve atmosferin çok güzel olacağına inanıyorum. Şu ana kadar hep nasıl çalıştığımızı, diğer ekipleri ve grupları konuştuk ama artık sahaya çıkıp oynama zamanı. Umarım gelen seyircilere ve ekran başında izleyenlere güzel bir voleybol izletiriz” dedi. Milliler, C Grubu’nda yarından itibaren Rusya, Bulgaristan ve Ukrayna ile karşılaşacak.

        GÜNÜN MAÇLARI

        A GRUBU (Bakü)

        17:00 Macaristan Azerbaycan

        19:30 Polonya-Almanya

        B GRUBU (Tiflis)

        15:00 İtalya Gürcistan

        19:00 Belarus Hırvatistan

        C GRUBU (Bakü)

        14:30 Ukrayna Rusya

        D GRUBU (Ganja)

        16:00 Sırbistan Çek Cum.

        19:00 Hollanda Belçika

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa