Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Gaziantep FK Gaziantepspor Tesisleri'nin son hali görenleri şoke etti! - Gaziantep FK Haberleri
        • 1

          Bir dönem Süper Lig'de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi şampiyonluk mücadelesi veren takımlarla mücadele eden Gaziantepspor, borçları nedeniyle 2 yılda Süper Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e kadar düştü.

        • 2

          Geçtiğimiz yıllarda başarılarının yanı sıra Türk futboluna kazandırdığı yıldızlarla da dikkat çeken Gaziantep temsilcisinin maçlara hazırlandığı, kamp yaptığı hatta bazı futbolcuların da kaldığı Celal Doğan Tesisleri' ise çürüyor.

        • 3

          Gaziantep ekibinin tesislerinde kesilmiş olan elektrik, su ve doğalgaz ise ödenemeyen borçlar yüzünden aylardır açılamadı. Tesisler herhangi bir güvenlik önlemi alınamadığı için hırsızların uğrak noktası haline geldi. Personel çalıştıramayan tesislerin antrenman sahaları da kurudu.

        • 4

          SAHALAR TARLAYA DÖNÜŞTÜ!

          Yeri ve özellikleri bakımından Türkiye’nin en iyi tesislerinden biri olan Celal Doğan Tesisleri’nin bugünkü harabe hali yürekleri burkuyor. Mutfak malzemeleri, mazgallar, demirler gibi para eden malzemeleri çalınan tesislerde bulunan 3 saha da bakımsızlıktan tarlaya dönüştü. Kapıları, dolapları kırılan tesislerdeki kulübe ait evrakların bile talan edildiği görüldü.

        • 5

          2 YILDA BAL'A KADAR DÜŞTÜ!

          Yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle iki yıl önce Süper Lig’e, geçtiğimiz yıl Spor Toto 1. Lig’e veda eden Gaziantepspor, bu yıl da maddi imkansızlıklardan kurtulamayınca ceza aldı. Bu yıl TFF 2.Lig’den de çekilen Gaziantepspor'un önümüzdeki sezon FIFA'dan aldığı ceza nedeniyle BAL'da oynaması bekleniyor.

        • 6

          TÜM GELİRLERİNE TEMLİK KONULDU

          Geçmiş yönetimlerin hatası ve ekonomik sorunlar nedeniyle bir türlü toparlanamayan ve eski başarılı günlerine dönemeyen kulüp, son yıllarda sayısız kere olağanüstü seçim yapmasına rağmen dar boğazdan çıkamadı. Futbolcular, teknik adamlara ve personellere olan borçlar nedeniyle de kulübün tüm gelirlerine temlik konuldu.

        • 7

          TAKTİK TAHTASINDA ÜNLÜ FUTBOLCULAR KALDI!

          Harabeye dönen kulübün tek zarar görmeyen yeri ise tesislerin soyunma odasındaki taktik tahtası oldu. Harabe haldeki soyunma odasında bulunan taktik tahtasında yazan Özden, Binya, Dany, Serdar, Şenol, Orhan, Yasin, Sosa, Popov, Sapara ve Cenk Tosun'dan oluşan ilk 11 ise dikkat çekti. Kulübün 3-4 yıl önceki kadrosunda bulunan oyuncuların isimlerinin yazılı olduğu tahtanın yıllardır bu şekilde kaldığı tahmin ediliyor.

        • 8

          ÇEK FUTBOLCUNUN İNTİHARI KÖTÜ GÜNLERİN BAŞLANGICI OLDU

          Gaziantepspor'un Çek futbolcusu Frantisek Rajtoral, 2017 yılında evinde kendisini doğalgaz borusuna asarak intihar etmesi kırmızı-siyahlı kulübün kötü günlerinin adeta başlangıcı oldu. Bitimine 5 hafta kalan Süper Lig'de Rajtoral'dan intiharından sonra Gaziantepspor oynadığı 5 maçın 4'nü kaybederken sadece birinde berabere kalabildi.

        • 9

          Art arda gelen puan kayıpları ile birlikte takım içerisinde başlayan huzursuzluk ve maddi imkansızlıklarla takım sezon sonunda ligden düştü.

        • 10

          YILDIZLAR KAZANDIRDILAR

          Gaziantepspor uzun yıllar Süper Lig’de mücadele edip Türk futboluna Cenk Tosun, Fatih Tekke, Hasan Özer, Erhan Namlı, İsmail Köybaşı, Oktay Derelioğlu, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Ekrem Dağ, Mehmet Polat ve Ayhan Akman gibi çok önemli yıldızları kazandırdı.

        • 11

          2004 yılında Kamil Ocak Stadı’nda kazanılan 1-0’lık Roma zaferiyle bütün ülkeyi sevince boğan, 2001 yılında ise son haftalarda kaçırdığı şampiyonlukla hafızalara kazınan Gaziantepspor, şimdi her anlamda yaşam savaşı veriyor.

        • 12
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa