Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'in İslahiye ilçesinde lise öğrencileri, sosyal sorumluk projesi kapsamında "nezaket gönüllüsü" olarak, unutulan nezaket kurallarını hatırlattı.

        Boğaziçi Şehit Ömer Uygun Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri okullarda uygulanan Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında unutulan nezaket kurallarını hatırlatmak için ilçe meydanında vatandaşlara broşür dağıttı. .

        Okul Müdürü Halim Erol, proje koordinatörleri Tarih Öğretmeni Yasemin Kazan ve Felsefe Grubu Öğretmeni Nilay Karslı tarafından okul öğrencileriyle beraber unutulan nezaket ifadelerini hatırlatmak için "nezaket gönüllüsü" olarak Demokrasi Meydanı'nda İslahiye halkı ile bir araya geldiklerini kaydetti.

        Nezaket ve görgü kurallarının yazılı olmayan ve uyma zorunluluğu bulunmayan kurallar olduğunu aktaran Erol, "Nezaket ve görgü kuralları yapılmadığı takdirde hiçbir cezai yaptırımı bulunmaz. Ancak doğru bir toplumsal ilişki ve toplumsal uyum için nezaket ve görgü kuralları mutlaka uygulanmalıdır." dedi.

        Proje sorumlusu Yasimin Kazan ise son yıllarda nezaket kurallarının çok ihmal edildiğini ifade ederek, bu konuda farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.

        Felsefe Öğretmeni Nilay Karslı da, nezaket kurallarının toplumun vazgeçilmezleri arasında olduğunu aktararak, üzerinde nezaket kurallarının yer aldığı kağıtları insanlara dağıttıklarını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa