Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray PSV MAÇ SONUCU ve ÖZETİ - Galatasaray'dan tatsız prova - Galatasaray Haberleri

        Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'nin Montrö kentinde sürdüren Galatasaray, yeni sezon öncesindeki ikinci maçında Hollanda'nın PSV Eindhoven takımı karşı karşıya geldi.

        İsviçre'nin Montrö kentindeki Chailly stadındaki Alpler Futbol Festivali Turnuvası'nda Galatasaray sahaya İsmail Çipe, Maicon, Ahmet Çalık, Linnes, Carole, Fernando, Donk, Selçuk İnan, Rodrigues, Feghouli, Gomis ilk 11'yle çıktı.

        2018-19 sezonunda deplasmanda giyeceği siyah formayla sahaya çıkan sarı-kırmızılılar, maçın 41. dakikasında Bergwijn'in kaydettiği golle 1-0 geriye düştü. Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmadı.

        PSV, 59. dakikada Malen'in attığı golle farkı 2'ye çıkardı.

        Sarı-kırmızılılar, 65. dakikada Martin Linnes'in şık golüyle skoru 2-1'e getirdi.

        Karşılaşmada yeni transfer Henry Onyekuru sonradan oyuna girerek ilk defa hazırlık maçında sarı-kırmızılı formayı terletti.

        Karşılaşmada 79. dakika oynanırken PSV'de Gakpo şık bir frikik golüyle farkı yeniden 2'ye çıkardı.

        Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve PSV, mücadeleyi 3-1 kazandı.

        Sarı-kırmızılılar, ilk maçında İsviçre'nin 2. Lig ekibi FC Will 1900 ile hazırlık maçı yapmış ve mücadele 0-0 sona ermişti.

        Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim maçtan önce taraftarla bir araya gelirken, futbolcular da trübünleri selamladı ve taraftarların formalarını imzaladı.

        Maçı yaklaşık bin kadar taraftar tribünden takip etti. Karşılaşmayı Türkiye'nin Cenevre Başkonsolosu Mehmet Sait Uyanık da izledi.

        Sarı-kırmızılı takım, 21 Temmuz Cumartesi günü ise İsviçre'nin Fribourg kentinde İspanya'nın Valencia ekibi ile hazırlık maçı oynayacak.

        Galatasaray, Valencia maçının ardından İstanbul'a dönecek ve hazırlıklarına burada devam edecek.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa