Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri: Ortaya sahaya Süper Mario! - Galatasaray Haberleri
        • 1

          ORTAYA SÜPER MARİO

          Portekiz basınından, "ojogo.pt"nin haberine göre; Galatasaray ve 3 İngiliz kulübü, Joao Mario'yla ilgileniyor. 27 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu, Inter'in gelecek sezon planlamasında bulunmuyor.

        • 2

          Kulübüyle 2022’ye kadar mukavelesi bulunan yıldız futbolcunun satılması düşünülüyor. Ancak Inter, kiralama seçeneğine de soğuk bakmıyor. Galatasaray da bu sebeple transfere dahil oldu. Merkez orta sahada görev yapan Portekizli Joao Mario, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in tam olarak istediği futbolcu...

        • 3

          Bu transferle ilgili pazarlıkların başladığı kaydedildi. Yıllardır kiraya verilen Mario'nun da Sarı-Kırmızılılar'a sıcak baktığı kaydedildi. Bu hafta sonuna kadar bu transferle ilgili olumlu veya olumsuz bir sonuç alınması bekleniyor.

        • 4

          Daha önceki transfer dönemlerinde de Galatasaray'ın gündemine gelen tecrübeli oyuncu, geride bıraktığımız sezonu Lokomotiv Moskova'da kiralık geçirmişti. Oyuncuyla Galatasaray'ın yanı sıra Newcastle United, Leeds United, West Ham, Valencia ve Betis'in de ilgilendiği aktarıldı.

        • 5

          Cimbom geçtiğimiz günlerde Etebo'yu kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Ancak orta saha için en az bir transfer daha yapılması planlanıyor ve Mario'yu kiralamak için İnter'in kapısını çalan yönetim, olumlu bir dönüş bekliyor.

        • 6

          SERİ ATAK

          Ligde iki maçta henüz puanla tanışamayan İngiliz kulübü Fulham'ın, Seri'yi satma konusundaki planları tutmadı. Fildişili yıldıza hiçbir kulüp talip olmayınca Galatasaray yeniden harekete geçti.

        • 7

          Geçen sezon Fulham'a 1,5 milyon Euro kiralama bedeli ödeyen Galatasaray'ın yeni teklifi ise 1 milyon Euro olacak. Seri de yeniden Galatasaray formasını giymeyi çok istiyor. Zorda kalan Fulham'ın cevabının olumlu olması durumunda Seri bir sezon daha Galatasaray’da olacak.

        • 8

          ROMA ISRARI

          İtalya basınından laroma24.it'in haberine göre; Roma, Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao'yu alternatifler arasında tutuyor. Brezilyalı futbolcu için 15-20 milyon eruo arası bonservis isteniyor.

        • 9

          KHEDIRA İDDİASI

          Juventus'un gözden çıkardığı 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Khedira, Galatasaray yolunda... “juvenews.eu” sitesinin haberine göre: tecrübeli futbolcu bonservisini alıp Galatasaray'a imza atacak.

        • 10

          ELNENY ÖNERİLDİ

          Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a, geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık forma giyen Mohamed Elneny önerildi. Teknik direktör Fatih Terim'in onay vermesi durumunda sarı-kırmızılı yönetim İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal ile masaya oturacak.

        • 11

          CAMPUZANO İDDİASI

          İtalya'nın ünlü gazetecilerinden Gianluigi Longari, Boca Juniors forması giyen Jorman Campuzano'nun Galatasaray'ın radarında olduğunu yazdı.

        • 12

          Galatasaray, zorunlu satın alma opsiyonlu olarak futbolcuyu kiralamak istiyor. Kolombiyalı futbolcu ön libero pozisyonunda görev yapıyor.

        • 13

          AYRILIKLAR KAPIDA

          Galatasaray'da Ahmet Çalık ve Emre Taşdemir ile yollar kesin olarak ayrılacak, kadroda şans bulamayan Yunus Akgün ise kiraya verilecek.

        • 14

          Ahmet'in Antalyaspor, Emre'nin geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Kayserispor'a gitmesi, Yunus Akgün'ün ise Adana Demirspor'a kiralanması bekleniyor.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa