Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da son dakika transfer haberleri! Galatasaray kolları sıvadı! - Galatasaray Haberleri
        • 1

          Yeni sezon çalışmalarına başlayan ve transferleri de bir bir açıklamaya başlayan Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvadı. Arda Turan, Oğulcan Çağlayan ve Emre Kılınç gibi bonservissiz oyuncuları renklerine bağlayan sarı-kırmızılılar, bonservisli oyuncular için ise ince eleyip sık dokuyor.

        • 2

          HAFTA SONU GELİYOR!

          Galatasaray'ın yeni transferi Omar Elabdellaoui, hafta sonunda İstanbul'a geliyor! Olympiakos'la olan sözleşmesi sona eren ve Yunanistan ekibine veda eden Norveçli futbolcu kısa süre içinde takıma katılacak.

        • 3

          Geçen günlerde yaptığı açıklamayla Galatasaray'dan reddedemeyeceği bir teklif aldığını dile getiren başarılı sağ bek en geç pazar günü İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçecek.

        • 4

          FEGHOULI GÖZDEN ÇIKARILDI

          Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, dört futbolcunun feragatname imzalamayarak kendilerini yorduğunu açıklarken o isimler arasında yer alan Sofiane Feghouli de gözden çıkarıldı. Geçen sezon kritik haftalarda gösterdiği performansla beklentileri karşılayamayan tecrübeli futbolcuya İtalya ve Katar'dan talipler olduğu öğrenildi.

        • 5

          Fransa basınında yer alan habere göre Serie A ekiplerinden Sampdoria, Feghouli için 4 milyon Euro'luk bir transfer teklifi yapmaya hazırlanırken Lazio'nun da bu transfer için devreye girebileceği belirtildi.

        • 6

          DZFoot'da yer alan habere göre Feghouli'ye İspanya ve Katar'dan da ilginin bulunuyor. Sarı-kırmızılılar, cazip bir teklif gelmesi durumunda maaşı da yüksek olan Feghouli'yle yollarını ayırmayı planlıyor.

        • 7

          KAAN AYHAN HAREKATI!

          Galatasaray, bir süre önce Bundesliga'dan düşen Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen Kaan Ayhan'la ilgilenmiş, milli oyuncu Sassuolo'yla görüşmeye başlamıştı. İtalyan ekibi bu transferi henüz resmiyete dökemezken Galatasaray'ın yeniden harekete geçtiği belirtildi.

        • 8

          Fatih Terim'in 2,5 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi zaman nedeniyle ortadan kalkan milli yıldızı ısrarla istediği öğrenildi.

        • 9

          Stoperin yanı sıra sağ bek ve orta sahada da görev yapabilen Kaan Ayhan'ı transfer etmek için yeniden girişimlerde bulunan sarı-kırmızılı idareciler bu konuda tüm şartları zorlayacak.

        • 10

          Fortuna Düsseldorf'un kapısını yeni bir teklifle çalmaya hazırlanan Galatasaray bu transferde ise yalnız değil. Milli yıldızı Sassuolo'nun dışında Atalanta ve Roma'nın da istediği belirtildi.

        • 11

          ABOUBAKAR ÖNERİLDİ

          Sporx'te yer alan habere göre geçen sezon Porto'da fazla forma şansı bulamayan eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar'ın menajerlerinin 3 Türk kulübü ile temas kurduğu yazıldı.

        • 12

          Portekiz basınına yansıyan haberlerde Aboubakar'ın uluslararası menajerlerinin oyuncularını Porto'dan ayırmak istedikleri ve bu sebeple Türk kulüpleri 3 Türk kulübü ile görüştüğünü yazdı. İddialara göre Aboubakar'ın menajerlerinin görüştüğü Türk kulüpleri Galatasaray, Fenerbahçe ve Alanyaspor olarak belirtildi.

        • 13

          Aboubakar'ın yıllık 1.5 milyon euro'luk sözleşmesi olduğu bilgisinin kulüplere verildiği kaydedilirken yakın zamanda hareketli günlerin geçirilebileceği bilgisi de verildi.

        • 14

          MENSAH DA BEKLEMEYE GEÇİLDİ

          Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın da kadrosunda görmek istediği Bernard Mensah için bir dizi görüşmelerde bulunan Galatasaray, Kayserispor'la el sıkışamadı.

        • 15

          Atletico Madrid'e sonraki satıştan pay ödeyecek olan Kayserispor'un Galatasaray'ın 1,5 milyon Euro ve takas teklifine sıcak bakmazken oyuncu için 4 milyon Euro talep ettiği öne sürüldü.

        • 16

          FFP nedeniyle sattığı kadar oyuncu alabilecek olan Galatasaray'ın her ne kadar Mensah için ısrarcı olsa da bu transfer için beklemeye geçti.

        • 17

          GÖTZE, INTER MIAMI'Yİ REDDETTİ!

          David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami, Galatasaray'ın da gündeminde olan Mario Götze'ye teklif yapmıştı. Bild'de yer alan habere göre Alman futbolcu, Beckham'ın teklifini reddetti.

        • 18

          Bild'de yer alan habere göre Inter Miami, Götze'ye yılda 7 milyon dolar önerirken tecrübeli futbolcu Avrupa'da oynamak istediği gerekçesiyle bu teklifi reddetti.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa