Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'yi bu hafta çok önemli gelişmeler bekliyor - Fenerbahçe Haberleri
        • 1

          Süper Lig'de transfer dönemi resmen başlarken, önemli değişikliklerin yaşanacağı Fenerbahçe'yi hareketli günler bekliyor. Özellikle bu hafta Sarı-Lacivertli kulüpte taraftarların merakla beklediği açıklamalar yapılacak ve transfer konusunda yol haritası netleşecek.

        • 2

          İlk olarak Cocu ardından Ersun Yanal yönetiminde taraftarını üzen Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü bu hafta resmen belli olacak. Sarı-Lacivertliler, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama Alanyaspor'a veda eden Erol Bulut'la anlaşmaya varıldığını resmi sitesinden duyuracak.

        • 3

          Ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un da katılacağı bir basın toplantısı ile yeni teknik direktör Erol Bulut'a imza attırmayı planlayan Fenerbahçe'de bir diğer önemli gelişme ise Emre Belözoğlu konusunda yaşanacak.

        • 4

          İlerleyen yaşına karşılık futbol heyecanı sönmeyen Emre Belözoğlu'nun futbola veda edip etmeyeceği merak konusu olmuştu. 39 yaşına gelmesine rağmen yakın çevresinden "Kal" yönünde baskı gören Emre Belözoğlu'nun verdiği karar da açıklanacak.

        • 5

          Futbolu bırakma yönünde bir karar veren ve kariyerine sportif direktör olarak devam etme kararı alan Emre Belözoğlu ile ilgili açıklama da bu süreçte yapılacak. Fenerbahçe, Emre Belözoğlu'nun yeni görev tanımını yapacağı açıklama taraftarına duyuracak.

        • 6

          Peş peşe iki sezon hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe Yönetimi'nin bir numaralı gündem maddesi mali konular... Geçen sezon devre arasında harcama limitleri nedeniyle takviye yapamayan Fenerbahçe'de mali konularla ilgili gelişme ise bugün yaşacak.

        • 7

          Gözünü Türkiye Futbol Federasyonu'nun harcama limitleriyle ilgili yapacağı açıklamaya çeviren Fenerbahçe'de yol haritası büyük oranda çizilecek. Takıma yapılacak takviyeler, gidecek oyuncular netleşecek, takım bütçesi, maaş dengesi gibi konular hakkında son karar verilecek.

        • 8

          Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirleyeceği harcama limitlerinin ardından transferdeki mali durum netlik kazanacak. Herhangi bir ceza çıkmaması ve rakamların istenen seviyede açıklanmasıyla transferde adımlar daha hızlı atılacak.

        • 9

          Uzun bir süredir oyuncu arayışlarını sürdüren ve birçok isimle ile temasa geçen Fenerbahçe, her konuda anlaşma sağladığı futbolculara imza attıracak.

        • 10

          Takviyeleri hızlı bir şekilde yapmayı hedefleyen Sarı-Lacivertliler, gelecek sezon Fenerbahçe formasını giyecek isimleri de en kısa sürede açıklayacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa