Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ersun Yanal istifa etti mi? Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri! FB haberleri - Fenerbahçe Haberleri

        Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray'a 3-1 yenilerek hem 21 yıllık yenilmezlik serisini kaybeden hem dezirvenin gerisine düşerek şampiyonluk şansını oldukça zora sokan Fenerbahçe'de gündem Ersun Yanal'ın geleceği. Dünkü maçta kırmızı kart gören ve mücadeleyi tribünde tamamlayan tecrübeli çalıştırıcı gece saatlerindeistifa kararı almazken bugün de Samandıra'ya geldi.

        Bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne gelen Ersun Yanal'ın kendisi hakkında verilecek kararı bekliyor.Ersun Yanal'ın görevine devam etmeyi düşündüğü öğrenildi. Yönetimin de bu konuda mevcut durum itibariyle devam etme fikrine şimdilik daha sıcak baktığı ancak sezon sonunda Ersun Yanal'la yolların ayrılacağı belirtildi.

        Bu düşüncelerin altında ise şu anda bir hoca değişikliğinin takıma olumlu yansımayacağının, yeni bir hoca bulmanınmevcut şartlarda mümkün olmadığının ve ne olursa olsun Avrupa'ya katılma ve Türkiye Kupası'nı kazanma hedefinin yattığı kaydedildi. Ersun Yanal'ın da hedefinin sezonu Türkiye Kupası'ylakazanmak olduğu ifade edildi.

        Tecrübeli çalıştırıcının yardımcısı Volkan Kazak da dün akşam Yanal'ın istifa etmediğini dile getirmişti.

        REKLAM

        ANTRENMAN YANAL YÖNETİMİNDE GERÇEKLEŞTİ

        Öte yandan 24. haftada Antalyaspor'la deplasmanda karşılaşacak olan sarı-lacivertliler bu mücadelenin hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde başladı. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde tamamı salonda gerçekleştirilen antrenman saat 12.00’de start aldı.

         Fenerbahçe 4 haftada çöktü
        Fenerbahçe 4 haftada çöktü Haberi Görüntüle
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa