Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fenerbahçe'nin Beşiktaş 11'i belli oluyor! - Fenerbahçe Haberleri
        • 1

          Spor Toto Süper Lig'de haftanın en kritik maçında Fenerbahçe, Vodafone Park'ta Beşiktaş'ın konuğu olacak. Cüneyt Çakır'ın düdük çalacağı maç öncesinde geri sayım devam ederken Aykut Kocaman'ın sahaya süreceği 11, yavaş yavaş netleşiyor.

        • 2

          Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre kadroda fazla oynamayı sevmeyen Fenerbahçe çalıştırıcısı, bu tutumunu Beşiktaş karşısında da sürdürecek gibi görünüyor.

        • 3

          Buna göre Kocaman’ın kafasındaki 10 isim belli. Kaleye tekrar Volkan Demirel geçerken savunma ise Mauricio Isla, Luis Neto, Roman Neustadter ve İsmail Köybaşı’dan oluşacak.

        • 4

          Ön liberoda ise Mehmet Topal ve Josef de Souza ikilisi yer alırken Sağ kanatta Nabil Dirar, forvette Jose Fernandao, onun da arkasında Giuliano yer alacak.

        • 5

          SON İDMANDA BELLİ OLACAK

          Kafasında 10 ismi belirleyen teknik direktör Aykut Kocaman sol tarafta oynatacağı isim için henüz kararını veremedi.

        • 6

          Burada ilk ön plana çıkan isim ise her zaman olduğu gibi Aatif. Ancak derbilerde sürpriz yapmayı seven Aykut Kocaman, Mathieu Valbuena ve Mehmet Ekici hamlesi de yapabileceği ortaya çıktı.

        • 7

          Özellikle ligin ilk yarısındaki maçta da herkes başka isimler beklerken tecrübeli hoca Mehmet Ekici sürprizi yapmıştı. Kocaman bu konudaki kararını yarın yapılacak son idmanın ardından belirleyecek.

        • 8

          VALBUENA'NIN MİDESİNDE SORUN!

          Fransız yıldız Mathieu Valbuena, dün yapılan idmanda midesinde ağrı hissetti. Tecrübeli oyuncunun, bugün hastanede muayene edileceği bildirildi. Valbuena, bir sıkıntı çıkmaması halinde takımla çalışamalara devam edecek.

        • 9

          İSMAİL FORMAYA DAHA YAKIN!

          Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım’ın cezalı olması nedeniyle Beşiktaş karşısında sol bekte kimin oynayacağı merak konusuydu. Çünkü diğer sol bek İsmail Köybaşı’nın da bir sakatlığı bulunuyordu.

        • 10

          Bunun için de bu mevkine oynayabilen Isla’nın sol beke geçmesi Şener’in de sağ bekte yer alması gündeme gelmişti. Ancak yapılan tedaviler sonrasında kendine gelen ve takımla çalışan İsmail Köybaşı’nın performansı şu an için teknik heyeti rahatlatmış durumda. Maç gününe kadar bir sorun yaşamazsa da sol bekte İsmail’in oynaması bekleniyor.

        • 11

          SKRTEL İYİLEŞTİ AMA SAVUNMA BOZULMUYOR

          Beşitkaş maçı öncesinde Fenerbahçe için en önemli gelişme savunmanın önemli isimlerinden biri olan Martin Skrtel’in iyileşip takımla çalışmalara başlamasıydı...

        • 12

          Sakatlığını atlatan Slovak yıldız idmanın tamamında yer alırken hiç bir sorun da yaşamaması teknik heyeti sevindirdi. Ancak yıldız oyuncunun maç eksiğinin bulunması nedeniyle teknik direktör Aykut Kocaman stoperlerde değişiklik yapmayı düşünmüyor. Buna göre de Luis Neto ve Roman Neustadter ikilisi derbide forma giyecek.

        • 13

          SAMANDIRA'DA MORALLER ÜST SEVİYEDE

          Fenerbahçe zorlu derbinin hazırlıklarını Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen idman, saat 15.00’ta başladı.

        • 14

          Oyuncular koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılarak 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Pas çalışmalarıyla süren antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.

        • 15

          İdman boyunca futbolcuların morallerinin üst seviyede olması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa