Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe TARİHİ GÜN| Mesut Özil imza töreni ne zaman? Son dakika Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin tüm dünyada ses getiren Mesut Özil transferi bugün resmi imza töreniyle bir kez daha duyurulacak. Sarı-lacivertlilerle yaptığı 3.5 yıllık anlaşma KAP'a bildirilen yıldız futbolcu, yeni takımıyla idmanlara da çıkarken, bugün basının karşısında imza atacak.

        Faruk Ilgaz Tesisleri'nde saat 15.00'te başlayacak törene yalnızca Türkiye'den değil dünyanın birçok farklı ülkesinden gazeteciler de katılacak. Toplam 64 farklı kuruluştan 132 basın mensubunun akreditasyon yaptırdığı imza töreninde 10 yabancı medya kurumu yer alacak.

        TARAFTAR ZOOM'DAN KATILACAK

        Mesut Özil'in sarı-lacivertli formayı giyeceği imza töreni, yabancı ajanslar aracılığıyla tüm dünyada takip edilecek. Tören; İngiltere, Almanya ve İspanya'da canlı yayınlanacak.

        REKLAM
         "İlk defa tuttuğum takımda..."
        "İlk defa tuttuğum takımda..." Haberi Görüntüle

        Birçok canlı yayın araçlarının da hazır bulunacağı organizasyona listede ismi bulunmayan hiç kimse alınmayacak. Bu arada Fenerbahçe Yönetimi, farklı bir çalışma daha başlattı. Taraftarların da imza törenini izlemesine imkan sunan sarı-lacivertliler, ‘Mohikan’ uygulaması üzerinden bu tarihi anları Zoom'dan takip edebilmesini sağlayacak. İnteraktif katılım için Fenerbahçe’nin resmi sitesinden konuyla ilgili açıklamalar yapıldı.

        Bu arada Fenerium, Mesut Özil'e özel hazırlanan yeni ürünlerini dün itibariyle satışa çıkardı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa