Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Dorukhan Toköz'de flaş gelişme! Fenerbahçe devrede! - Fenerbahçe Haberleri

        Koronavirüs etkisiyle durma noktasına gelen futbol dünyasında gelecek sezonla ilgili çalışmalarını tam gaz sürdüren Fenerbahçe'de bir yandan yeni teknik direktör konusunetleştirilmeye çalışılırken bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor. Bu doğrultuda Beşiktaş ile1 yıllık sözleşmesi kalan milli takım oyuncusu Dorukhan Toköz'un durumunu yakından takip eden Fenerbahçe kurmayları bu konuda yol haritasını belirledi.

        Beşiktaş'ın Dorukhan ile yeni sözleşme görüşmelerinin tıkanmasının ardından, Sarı-lacivertliler konuyu yakından takip ederken, iki tarafın ipleri tamamen atması halinde Dorukhan'a teklif götürmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe oyuncunun Beşiktaş ile iplerinin kopması halinde iki takımın da çıkarlarına uyacak bir takas içeren teklifle Siyah-Beyazlılar'ın kapısını çalacaklar. Özellikle koronavirüs sonrası kulüplerin maddi açıdan iyice zorlanacakları bir sürece girmeleri öngörülürken ihtiyaçlar doğrultusunda bu tip takasların sık sık gündeme gelmesi bekleniyor. Beşiktaşlı yetkililerden süreç hakkında bilgi alan Fenerbahçe kurmayları ilişkileri bozacak bir davranış içerisindebulunmak istemiyorlar.

        Beşiktaş Yönetimi ise koronavirüs sürecinden dolayı acele etmezken,Dorukhan Toköz'ün transfer sürecinin nasıl devam edeceği ise merakla bekleniyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa