Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - İşte transfer listesi - Fenerbahçe Haberleri
        • 1

          Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Mauricio Isla ile kontrat yenilemeyi düşünmeyen Fenerbahçe’nin hedefindeki isim belli oldu. Sarı-Lacivertliler, Boca Juniors’un 22 yaşındaki sağ beki Nahuel Molina’yı kadrosuna katmak istiyor.

        • 2

          Genç oyuncunun kulübü ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Molina istikrarlı performasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 22 yaşındaki futbolcu bu sezon Arjantin ekibiyle 16 maça çıktı ve 1 gol atarken 3 de asist yaptı.

        • 3

          KUDUS'UN TALİPLERİ ARTIYOR

          Fenerbahçe, Danimarka'nın Nordsjaelland takımında forma giyen orta saha oyuncusu Mohammed Kudus ile yakından ilgileniyor. Kudus’un talipleri her geçen gün artıyor.

        • 4

          Öncelikle Genk, 19 yaşındaki oyuncu ile temasa geçti. Bundesliga ekiplerinden Dortmund ve Frankfurt ile beraber, Premier Lig ekibi Everton, Serie A kulübü Roma da oyuncu ile ilgileniyor.

        • 5

          HAK, ALMANYA YOLCUSU

          Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Hasan Ali Kaldırım'a Almanya'dan talip çıktı. Wolfsburg ve Werder Bremen'in tecrübeli sol beke teklif yaptığı öğrenildi. HAK'ın önceliği ise Fenerbahçe...

        • 6

          VEDAT'A BİR TALİP DAHA

          todofichajes.com adlı internet sitesinin okuyucularına aktardığı bilgilere göre İngiltere ekibi West Bromwich, Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç'i transfer etmek istiyor.

        • 7

          Öte yandan Football London'a göre ise, Vedat şu anda Tottenham için transfer hedefi değil. Tottenham görüştüğü diğer forvetler için Vedat’ın ismini bir yanıltmaca olarak kullanıyor.

        • 8

          MCGREE İDDİASI

          Avustralya Ligi ekibi Adelaide United’da forma giyen Riley McGree ile Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ilgilendiği öne sürüldü… Ülke basını, bu sezon 18 maçta 10 gol 5 asistlik bir performans sergileyen genç yıldızın Avrupa’dan çok sayıda talibi olduğunu yazdı.

        • 9

          YENİ GOLCÜ

          Sarı-Lacivertliler, özellikle İtalya ve İngiltere’de piyasası olan Vedat Muriç'i iyi bir fiyata satma kararı aldı. Bu satıştan, 20 milyon Euro civarında bir gelir elde edilmesi bekleniyor. Kanarya, Vedat Muriç'in yerine ise gelecek ismi belirmiş durumda. Bu isim Atletico Madrid’in golcüsü Nikola Kalinic…

        • 10

          32 yaşındaki santrfor, bu sezonu Roma’da kiralık geçirdi. İtalyan kulübü 9 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı.

        • 11

          Atletico Madrid ise yeni sezonda Kalinic’i kadroda düşünmüyor. Sarı-Lacivertliler, 2021’in haziran ayında sözleşmesi bitecek olan Hırvat oyuncuyu mecburi satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Görüşmeler devam ediyor.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa