Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        502 Bad Gateway

        502 Bad Gateway


        nginx
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini spor yazarları yorumladı - Beşiktaş Haberleri
        • 1

          ŞANSAL BÜYÜKA: SERGEN YALÇIN DERS VERDİ

          Fenerbahçe’nin atakları ise ilkel futboldan örneklerle doluydu. Yavaş, hatta yürüyerek, yan ve geri pas yaparak, rakip savunmanın kapanmasına izin tanıyarak... Beşiktaş orta alanında Atiba, Mensah, Souza iki yönlü son derece etkili oynarken, Fenerbahçe orta alanı “yok” hükmündeydi. Hele Sosa... Adı Sosa olmasa, Fenerbahçe’de bu haliyle oynama şansı sıfır... Anlamadığım şu; Serdar Aziz oturuyor,

        • 2

          "Fenerbahçe’de oynayamayacağı belli olan Lemos oynuyor. Hadi Lemos’la başladın, görüyorsun, değiştirsene... Olmaz, inadım inat... Fenerbahçe, ilkel bir futbol, berbat bir takım ve çok feci hoca hataları izledik. Bu yanlışların faturası kesilir. Yönetim kesmese bile, taraftar keser."

        • 3

          "Dersimiz futbol... Futbol nasıl oynanır, savunma nasıl yapılır, hızlı hücuma nasıl çıkılır, gol nasıl atılır? Dersi veren: Beşiktaş... Dinleyen ve izleyen Fenerbahçe... Dersimiz hocalık... Bir büyük takım, bir derbiye nasıl hazırlanır, rakibini nasıl analiz eder, nasıl bir on birle çıkar? Dersi veren: Sergen Yalçın... İzleyen Erol Bulut... Beşiktaş takımıyla, Beşiktaş hocasıyla Fenerbahçe’ye resmen futbol dersi verdi. Oysa daha geniş kadrosu olan, sakatlıktan ve salgından daha az yıpranan Fenerbahçe’ydi. Buna rağmen anasının ak sütü gibi, hakkıyla kazanan Beşiktaş oldu. Düşünün, Beşiktaş’ın kalecisi yoktu"

        • 4

          "Geri dörtlüsünün üç oyuncusu yoktu. Eksikliğini hissetti mi, hayır... Oynayanlar, oynamayanları asla aratmadı. Hele Beşiktaş’ın hücuma çıkışları... Beşiktaş, Avrupa’nın elit takımları gibi mükemmel ve kusursuz hücuma çıktı. Hızlı, çabuk, ayağa ve rakip savunmanın arka alanlarına topu atarak ve deparlarını kullanarak." (Milliyet)

        • 5

          GÜRCAN BİLGİÇ: OZAN DIŞINDA İSTEYEN YOK

          Perotti'nin olmadığı takımda Novak da anlamsızdı. Erol Bulut sürekli "düzeltmeler" yaparak daha etkili-tehlikeli takımı yapılandırdı. Kapanan rakibe karşı oyun sahasını büyütmek, pası ayağa oynamak, maça aynı zamanda akıl koymak. Ama Beşiktaş'ın eksik kalmasına rağmen alanı çok doğru kullanmasını ve baskıyla sürekli top kazanmasını izlemeye başladık. Sahada doğrular Beşiktaş'ın hanesindeydi. Fazla oyuncu ile oynayan da onlar gibiydi. Hücum yönü Ferdi- Gökhan ikilisine rağmen Caner'in kanadına dönünce pas aksiyonlarının yerini uzun toplar almaya başladı. Fenerbahçe adına maçın aklı-fikri kalmadı. Kenardan gelenlerin katkısı olmadı. Maçı kazanacak hissi veren Ozan dışında oyuncu da yoktu. Beşiktaş karşılaşmayı hem "derbi ruhunu" taşıyarak hem de bir saniye bile "vazgeçmeyerek" kazandı. (Sabah)

        • 6

          ERMAN TOROĞLU: ANASININ AK SÜTÜ GİBİ

          Larin alakasız bir pozisyonda kırmızı kart görerek takımını yalnız bıraktı. Yani cepheden kaçan asker gibiydi. Siyah-beyazlılar pes etmediler. Bayağı da iyi işler yaptılar. Bence 90 dakika boyunca hakem maçı durdurmadan idare etmeye çalıştı. Hatalar da yaptı ama maçın neticesine tesir edecek harekette maalesef yine büyük takım korkusuyla Mert Hakan'ı atamadı. Maçın dönüm noktasıydı. Bir de sarı kart için Beşiktaş hücumunu kesti, avantajı oynatmalıydı, sonra gereğini yapmalıydı. Bu dakikadan sonra zaten futbolcular senin korktuğunu anlayınca sahada gerildi. Beşiktaş anasının ak sütü gibi 3 puanı çatır çatır mücadele ederek kazandı.

        • 7

          "SORUMLUSU EROL BULUT'TUR"

          Eğer Beşiktaş bu Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 11'e 11, 4-3 yenseydi çok özelliği olmazdı ama 10 kişiyle bu sonucu aldı mı çok şey söylenir; faturası da Erol Bulut'a çıkar. Cisse'yi kenara almak acemi bir hoca işidir. Çok geniş kadro dedik. Ama bu kadroyu kullanmak için tecrübeli bir adam lazım dedik. Erol, Alanya'da iyi işler yaptı ama geniş kadro çok teknik adam için ateşten gömlektir. Çok net gözüküyor Fenerbahçe'de bazı oyuncular oynanan oyundan ve mücadeleden rahatsız. Birkaç maç daha böyle giderse su yüzüne çıkar. Sorumlusu Erol Bulut'tur. (Sabah)

        • 8

          MEHMET DEMİRKOL: KORKUNÇ BİR SINAV

          Beşiktaş'ın merkez orta sahası, oyuna net şekilde ağırlığını koydu. Erol Bulut açısından korkunç bir sınav oldu. Kırmızı kart sonrası bile ev sahibi, üstünlüğü alamadı. Souza, Atiba ve Mensah üçlüsünün etrafında çok iyi bir takım inşa edilebileceğini düşünüyordum ama Gustavo, Sosa ve Ozan/Pelkas üçlüsünü böyle vasatın altında göstereceklerini doğrusu tahmin edemezdim. 5 dakikanın ardından Beşiktaş merkez orta sahası oyuna net bir şekilde ağırlığını koydu. Tüm pas kanallarını tıkayıp Fenerbahçe merkezini paralize ettiler. Sosa ve Gustavo muhtemelen bir top kaybı rekoru kırdı.

        • 9

          "Açık kapıya dönüştü Yanlış anlaşılmasın savunmaya çekilip bunda başarı sağlayan bir deplasman takımından bahsetmiyorum. Tam saha, olması gereken yer neresiyse orada baskı yapıp, hiç tereddüt etmeden direkt hücuma geçtiler. Fenerbahçe ise merkezden dağılınca Lemos ve Gökhan’ın tuttuğu sağ kanat özellikle açık kapıya dönüştü. Aboubakar, Mensah, Larin her kimi görseler orada ev sahibini zorladılar. Aboubakar’ın dev performansıyla 2 gol buldular. Arada Erol Bulut’un değişiklikleri mantıklı ve beklenendi ama oyunu almak anlamında bir etkisi olduğunu söyleyemeyiz. Topu Fenerbahçe aldı ama kırmızı kart sonrasında dahi oyun üstünlüğünü alamadı"

        • 10

          Caner’in ortaları dışında bir plan üretemediler. Öte yandan Sergen Yalçın’ın her değişikliği oyunun akışında avantajlı sağladı. Yalçın her seferinde dalgayı yakaladı diyebiliriz. Sonlardaki kaotik baskı bir yana, Erol Bulut açısından korkunç bir sınav oldu. En önce güvenmesi gereken hiçbir oyuncudan karşılık alamadı. Altay’dan Gökhan’a, Sosa’dan Ferdi’ye kadar... Sergen Yalçın ise en zayıf halkadan fazlasını aldı. Evet maç 4-3 bitti ama oyun açısından kesin bir galibiyet oldu. (Fanatik)

        • 11

          TÜMER METİN: SERGEN HOCA İYİ HAZIRLAMIŞ

          Kadıköy'de tarihi gece. 15 yıl sonra, Kadıköy'de yine aynı skor. 11'e 10 bitti maç, o zaman 11'e 9'du. Beşiktaş hak ederek kazandı. Sergen hoca maça çok iyi hazırlanmış, mücadele ettiler. Fenerbahçe'nin üstün olduğu istatistikler olabilir, topla oynama, pos sayısı gibi. Bu akşamı kazandıran istatistikler bunlar değil.

        • 12

          "Bu akşamı kazandıran istatistik, ikili mücadele kazanma yüzdesidir. Larin ile, Aboubakar ile, Mensah ile kaleye gittiler. Gittikleri 2 pozisyonda gol bulunca moral olarak çok üst düzey seviyeye geldiler. Bir takımda 3-4 kişi kötü oynadığında diğerleri kapatabilir ama 5-6 kişi kötü oynarsa olmaz. Sergen hoca maç öncesi de mücadele edeceğiz dedi, hep yaptılar. Teknik, taktik, yürek ve mücadele olarak çok fark yaratan bir Beşiktaş vardı."

        • 13

          ÖMER ÜRÜNDÜL: EROL BULUT HİÇ ANALİZ ETMEMİŞ

          Beşiktaş baştan sona disiplinli, planlı programlıydı. Aboubakar iki güzel gol attı tabii ki, neticeye tesir etti. Herkesin eleştirdiği Necip, her zamanki gibi hırsı ve performansıyla takımın enerji deposuydu. Beşiktaş adına belki sahada görülmeyen bir kahraman vardı, o da De Souza idi.

        • 14

          Erol Bulut, Beşiktaş'ı hiç analiz edememiş. Rakibin presçi üç orta sahasına karşı Gustavo'nun yanına Sosa kesinlikle olmaz. Ozan'dan da 10 numara olmaz. Ancak fizik olarak hazır olmayana Perotti'yi de ilk 11 koymayıp, hamle oyuncusu olarak kullanması gerekiyordu. Rakibe karşı plansız, programsız hazırlanmak ve ilk 11'deki tercihlerindeki yanlışlar bu sonucu doğurdu. (Sabah)

        • 15

          AHMET ÇAKAR: SERDAR TATLI KINA YAKSIN

          Şampiyonluğun en büyük favorisi F.Bahçe rakip 10 kişiyken Beşiktaş'tan iki gol yedi. İlk devre çok kötü oynayan bir F.Bahçe vardı. Serdar Tatlı, uygun bir yerine kına yaksın. Genç hakeme yazık ettiler. Kötü maç yönetti. F.Bahçe'nin yediği ilk golden önce Cisse'nin kafasına ayak kalkıyor, tehlikeli hareket ama gol veriliyor. Yine son saniyede Josef'in Lemos'a yaptığı bir hareket var ki dünyanın her yerinde kırmızı. Vermediği faulleri, kestiği avantajları saymıyorum bile. Yazık ettiler çocuğa yazık!

        • 16

          "BEŞİKTAŞ İSTEDİĞİNİ RAHAT YAPTI"

          "İlk devre çok kötü oynayan bir F.Bahçe, istediğini de rahatlıkta yapan bir Beşiktaş vardı. Beşiktaş dikine çok iyi oynadı ve bunlardan birinde de Aboubakar ile çok güzel bir gol buldu. Aslında Lemos'un ağırlığı, yerleşim hatası ve Aboubakar'ın vuruş tekniği, kalitesi birleşince Beşiktaş öne geçti. Ardından da F.Bahçe kötü oynarken, Beşiktaş ikinci golü buldu. İkinci yarı ise F.Bahçe'nin umutları Larin'in atılmasıyla daha da arttı"

        • 17

          "Aslında o dakikadan sonra kime sorarsanız sorun Beşiktaş'ın kazanması çok zor görünürken sahneye emektar Necip çıktı. Arka direkte kafayla 10 kişi oynayan Beşiktaş'ın üçüncü golünü attı. Hâlâ F.Bahçe'nin bu baskısıyla puan alma ihtimali varken bu sefer sahneye Nkoudou çıktı. 60 metre top götürdü, uzak direkte Nsakala'ya harika bir pas attı ve Beşiktaş işi bitirdi" (Sabah)

        • 18

          İBRAHİM YILDIZ: BEŞİKTAŞ ZORU SEVER

          Fenerbahçe favori olarak gösterildiği maçı kaybetti. Üstelik kötü oynayarak. Hatta ikinci yarı Beşiktaş 10 kişi kalmışken. Sezona iyi başlayan Fenerbahçe yaptığı transferlerle dikkat çekmiş, şampiyonluğun en büyük adayı gösterilir hale gelmişti. Ancak Beşiktaş maçında görüldü ki Fenerbahçe şampiyonluğun tek adayı değil. Galatasaray'dan sonra Beşiktaş da bu yarışta olduğunu gösterdi. Önce Fenerbahçe'nin neden kaybettiğini analiz ettiğimizde Erol Bulut'un hataları öne çıkıyor. Daha önce de yazdığımız gibi Fenerbahçe'nin en büyük sorunu Erol Bulut olacak demiştik.

        • 19

          "Nedenine gelince, ideal bir 11'i yok. Daha da önemlisi oyun planını biz çözemedik. Bu kadar geniş kadroya rağmen eksikleri gideremeyişi ciddi bir sorun. Savunmayı alt üst etmeyi başarmış. Formda Serdar'ı neden oynatmadı? Ya da Caner neden yedekler arasındaydı? Kaldı ki Caner bu maçı bekliyordu. Gökhan sahanın kötüleri arasındaydı. O hat koridora dönüştü. Goller Gökhan'ın bölgesinden geldi. İki stoper rakiplerine çok uzak oynuyor. Böyle giderse çok gol yemeyi alışkanlık haline getirirler"

        • 20

          "Savunma kötü de diğerleri iyi mi? Ne gezer... Gustavo'nun dışında biraz da Ozan, gerisi sıfır. Motivasyon yok. Mücadele yok top kapma yok. Etkili pas yok. En önemlisi istek hiç yok. Erol hocanın çıkardığı kadro ve sonradan oyuna aldığı oyuncular da hatalıydı. Adem'in Fenerbahçe'de forma giymesi şaşırtıcı. Ona umut bağlamak hayalden öteye gitmez. Oyuncuları tek tek irdelemek ne kadar doğru olabilir? Asıl sorun teknik direktörün tercihi ve oyun planıdır"

        • 21

          "Beşiktaş'ın başarısına gelince, Sergen Yalçın faktörü ön plana çıkıyor. Doğru dürüst transfer yapılamadı. Sezona kötü başlandı. Mali sorunlar can sıkıcı halde. Fenerbahçe maçına iyi bir kadro ile çıkmak mümkün değil. Fakat tüm bunlara karşın sahada inanmış bir takım var. Koşan, mücadele eden en önemlisi kazanmayı isteyen bir takım. Birbirine inanmış, ekip ruhunu içselleştirmişler. Bu da en büyük kazançlarıydı. 10 kişi kalmalarına hiç aldırış etmeden gol atmayı sürdürdüler. Oyuna sonradan girenlerin de katkısı büyüktü. Ne yaptığını bilen bir takım vardı sahada"

        • 22

          "Sergen hocanın taktiği çok basitti. Savunmada dikkatli olmak, oyun disiplininden kopmadan mücadeleden vazgeçmemek. Kazanılan topları çok hızlı rakip alana taşımak. Fenerbahçe ile aralarındaki en büyük fark da buydu. Ne yaptığını bilmek. Beşiktaş'ın gençleri Utku ve Rıdvan iyi oyunları ile övgüyü hak ettiler. Hakem için ise söylenecek çok şey var. Avantaj kuralını unuttu. Yanlış kararlar vererek oyuncuları sinirlendirdi. Mert Hakan ile Josef'e kırmızı kart göstermeye cesaret edemedi. Fakat bugün Beşiktaş'ın güzel oyunu hakemin kötü yönetiminin önüne geçti"

        • 23

          SİNAN ENGİN: BEŞİKTAŞ HAKEMİ DE YENDİ

          Beşiktaş hakemle kazanmadı, eksiye, artıya bakarsak, hakemin iki tarafa da hataları var. Beşiktaş müthiş oynadı, Sergen Yalçın geldiğinden beri en iyi topunu oynadı. Hoca eksik diyor, ben Beşiktaş'ın çok eksik olduğunu düşünmüyorum, bir tane Vida, onun dışında yok.

        • 24

          "Bir takımın en önemli parçası, santrforlarıdır. Onlar gol atarsa, arkadakiler iş yapar. Aboubakar'ın fizik olarak müthiş duruma gelmesiyle bu orta saha savaşı oldu. Orta sahası iyi olan takım kazandı. Orta sahası iyi olan Beşiktaş'tı. Savunmada da iyi mücadele ettiler ve analarının ak sütü gibi kazandılar."

        • 25

          DENİZ ÇOBAN: ÜÇ KIRMIZI ATLANDI

          Hakem Tugay Kaan Numanoğlu, çok sayıda hataya imza attı. Mert Hakan’ın Rıdvan’a yaptığı faulde ve Josef de Souza’nın Lemos’a uçarak gerçekleştirdiği harekette kırmızı kart atlandı. Son saniyelerde Altay’ın ceza sahası dışında topu eliyle oynaması da kırmızıydı. Dün akşam sahada iyi niyetinden şüphe etmediğim ancak her iki takımında lehine ve aleyhine çok sayıda önemli hataya imza atan bir hakem vardı. Bu görevlendirmeyi ilk duyduğumda yaptığım yorumun arkasındayım: “Bu hakem için bu maç çok erkendi ve hatalı bir atamaydı!” Çok sayıda hatanın içinden en belirginleri sıralamaya çalışacağım: 1) 20: Beşiktaş’ın ikinci golü öncesi faul vardı. Beşiktaşlı oyuncunun ayağı kafayla oynama mesafesine kadar kalkmış ve rakibini etkileyen bir hamleydi. Kalkan ayak Fenerbahçeli oyuncunun eline temas ediyor ve pozisyonu bozulan Fenerbahçeli oyuncu göğsüyle kontrol etmeye çalıştığı top yüzüne çarptı ve topu kaybetti. 2) 25: Beşiktaşlı Larin’in ilk sarı kartı yanlıştı. İkinci sarı kartı doğruydu.

        • 26

          "3) 38: Hakemin Pelkas’a sarı kart gösterdiği pozisyonda net bir avantajı kesti. Hakem pozisyonu avantaja bıraksa, Beşiktaş için 3’e 2 bir atağı olacaktı. Bu pozisyonda Sergen yalçın çıldırdı. Bu dakikadan sonra Sergen yalçın kenardaki tecrübesiz 4. hakeme her istediğini yaptı ama 4. hakem otoritesini kuramadı. 4) Fenerbahçe’nin ilk golü öncesi kullanılan korner öncesi topsuz alanda Gustavo’nun Beşiktaşlı oyuncuya faulü tespit edilemedi. 5) Necip’in attığı golde faul yoktu. Necip kendi ayakları üstünde yükseliyor ve Gökhan’a yüklenmiyor. 6) 78: Mert Hakan’ın Rıdvan’a yaptığı faulde umut vaat eden ataktan söz edilemez. Ancak Hakan’ın taktik faul yaptığını söyleyebiliriz. Dolayısıyla hakem yorumuna muhtaç bir pozisyon. Kırmızı kartı daha doğru bulurum."

        • 27

          "7) 90+4: Fenerbahçe lehine verilen pozisyon bence penaltı değil. Fenerbahçeli oyuncu topa vuruyor, top auta doğru giderken rakibin dikkatsiz bir teması var. Fakat Türkiye’de bu güne kadar bu tür pozisyonlarda faul kararı verildi ve MHK de bu kararları onayladı. Hakem MHK’nin isteğine göre hareket etti. 8) 90+8: Beşiktaşlı Souza’nın Lemos’a uçarak yaptığı faul net bir kırmızı karttı. Futbol oyununda hoşgörü gösterilecek bir faul değil bu. Hemen öncesinde de Beşiktaşlı oyuncuya Caner’in yaptığı faulü de çalmadı. 9) Son saniyelerde Altay ceza sahası dışında topu eliyle oynadı. Bariz gol şansını önlemekten dolayı kırmızı kart görmesi gerekirdi" (Fanatik)

        • 28

          ALİ GÜLTİKEN: TARİHE İŞTE BÖYLE GEÇİLİR

          Derbi maçları, büyük takımlarda futbolcuların büyük takım forması giymekle, büyük takım oyuncusu olması arasındaki çizgiyi belirler. Birçok oyuncu, büyük takımlarda forma giyebilir ama derbileri kazanan oyuncular her zaman o takımların tarihine geçerler. Yani kariyerlerine farklı imza atarlar. Beşiktaşlı futbolcular, ilk 11'i ve sonradan oynayanlarıyla dün akşam muhteşem bir tarihe imza attılar. Bu başarının amiral gemisi Aboubakar oldu. Fizik gücü, kuvveti ve klasıyla dün akşam attığı iki gol, hem Beşiktaş'ı takım halinde büyük bir inanca taşıdı hem de Fenerbahçe'nin takım güvenini yerle bir etti. Beşiktaş, bu sezon önemli maçları farklı stratejilerle oynuyor. Trabzonspor ve Başakşehir maçlarında bunu gördük. Dün akşam Fenerbahçe karşısında da Sergen hoca, kafasında kurguladığı oyun stratejisini, futbolcuların da katılımıyla çok etkili bir şekilde gerçekleştirdi. (Sabah)

        • 29

          REHA KAPSAL: BUNLAR BAŞARISIZLIĞIN NEDENLERİ

          Fenerbahçe'nin favori olduğu derbi başlangıcında sarı-lacivertliler saha içinde yürüyen, coşkusuz, nasıl olsa maçı bir gol atıp kazanırız modunda bir görüntü verdi. Fenerbahçe'nin maça başlayan görüntüsünde dakikalar geçtikçe oyunu yakalamaya çalışan bir durum vardı. Ama bunda da motivasyon eksikliğiyle mücadeleye güvenen yetersizliği dikkat çekti. Erol Bulut'un ligin başından bu yana kadar iyi sonuçlar alsa da doğaçlama oyununu bir türlü terk edemeyen, performans istikrarını sağlayamayan ve bunun nasıl sağlanacağıyla ilgili oyun planı netleşmeyen saha içi organizasyonu sorunluydu.

        • 30

          "Nerede, ne zaman, hangi formasyonla oynayacağı netlik kazanmış değil. Oyun içindeki futbolcuların rolleri ne? Futbolcular nerede, ne zaman, nasıl bu takıma monte edilip oyunda sürekliliği sağlayacak? Bunlar F.Bahçe'nin başarısızlığındaki en başlıca nedenler" (Fotomaç)

        • 31

          NİHAT KAHVECİ: MAÇIN YILDIZI SERGEN YALÇIN

          Bence çok güzel bir derbi oldu, her anlamda. Atılan goller, hakem kararları, sahanın içinde verilen mücadele, teknik direktörlerin saha kenarındaki tutumu, taraftarların tweetleri... Ancak çok güzel bir derbi izledik. Beşiktaş'ın içinde olduğu bir derbi keyifli ve güzel oluyor. Beşiktaş kazanıyor, kaybediyor ama bu derbiler güzel oluyor. Onlardan birini de bugün Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı izledik. Maçın yıldızı Sergen Yalçın, net. Elindeki kadroyu o kadar iyi biliyor ki... En son Gaziantep deplasmanında kötü oyun vardı. Başakşehir'de 45 dakika iyi oynadı. O oyunu bugün 90 dakika Fenerbahçe'ye karşı gördük. O istikrarı yakaladı Sergen.

        • 32

          Sergen Hoca, hak eden oyunu tekrardan gösterdi. Kadroyu bozmadı, siz çok iyi oynadınız, çıkın bu maçı alın dedi. Elindeki kadro Başakşehir, Galatasaray'ın kadrosundan iyi değil, Fenerbahçe'den hiç değil. Bu kadroya özgüven aşılayıp, motive etmesi gerekiyordu, yaptı.

        • 33

          İLKER YAĞCIOĞLU: EROL HOCANIN YANLIŞLARI

          İlk devrede Fenerbahçe'nin oynadığı özeti tek kelimeyle hayal kırıklığıydı. O kadar ağır, rakipten uzak ve baskısız oynadılar ki doğru dürüst bir tek pozisyona girmeden devreyi tamamladılar. Buna karşın defansif olarak da Beşiktaş orta sahasına yakın oynamadıkları için yerleşim hatalarından iki gol yediler. Serdar'ın oynamaması gecenin en büyük sürpriziydi. Baskılı oynayacağınız bir oyunda Novak'ın değil Caner'in maça başlaması daha doğru olurdu. Kısacası Erol hocanın 11 tercihlerinde yanlışlar vardı.

        • 34

          "Ozan'ın ikinci yarıda maçı çevirmek adına büyük çaba sarf ettiğini söyleyebilirim. Ama diğer oyuncular beklenenin uzağında kaldılar. 10 kişi kalmış rakibine karşı maçı kaybetmek hem Fenerbahçe için hem de Erol hoca için büyük eleştirileri beraberinde getirecektir." (Takvim)

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa