Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Falcao, PSG maçında oynayacak mı? Açıklandı! Fatih Terim: Böylesini yaşamadım - Futbol Haberleri

        Sakatlıklara değinen Terim, "Şu anda kalecilerimiz hariç 13 kişiyiz. Futbolculuk hayatımda da, teknik direktörlük hayatımda da zaman zaman sıkıntılar olmuştur ama bu 3-4 ay ön saflarda yerini alır. Özellikle milli maçlar dönüşü bir hayli eksik kaldık. Arkasından da beklemediğimiz sakatlıklar bizi bir hayli üzdü de, yordu da. Daha kısıtlı bir imkan halinde olmaya bizi zorladı" dedi.

        "ÖNEMLİ OLAN MÜCADELEYİ BIRAKMAMAK"

        PSG maçında ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden deneyimli hoca, "Galatasaray, dünyanın en büyük organizasyonunda, Şampiyonlar Ligi'nde ve de dünyanın en büyük takımlarından biriyle oynuyor. Burada galibiyet ve mağlubiyetten önemli olan, mücadeleyi bırakmamak. Sonuç ne olursa olsun bu ülke ortaya çıkmalı. Sonucu daha sonra değerlendiririz. Yarın neyin ne olacağını puan olarak 7'den 70'e söylerler" ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        Ligi ve kupayı kazanmak istediklerini vurgulayan Fatih Terim, "Galatasaray ne liginden, ne kupasından vazgeçmiş değildir. Bir yere varmak için gidiyoruz ama çok şükür sonunda da varıyoruz. Çıktık yola, oraya da varacağız inşallah." diye konuştu.

        "FALCAO EN FAZLA 45 DAKİKA OYNAR"

        PSG'nin kalitesine değinen Fatih Terim, "Fransız gazeteci, Lemina'ya 'hücumda niye sorun yaşıyorsunuz' diye sordu. Elinizde Cavani, Di Maria, Neymar, Mbappe, Choupo Moting, Icardi varsa, bu soruyu sormak o kadar kolay ki... Düşünebiliyor musunuz, bunların 3'ü yedek olacak." mesajını verdi.

        Falcao'nun durumunu anlatan antrenör, "Falcao'nun en fazla 45 dakika oynayabileceğini söyleyen çalıştırıcı, "Falcao ne kadar oynayacak, 90 dakikayı çıkaracak durumda değil ama 45 dakika oynayabilecek, ya önce, ya sonra oynatacağız. Yine de bir 11 çıkacak" dedi.

        Korkmadan oynayacaklarını da söyleyen çalıştırıcı, "Burada PSG'nin favori olduğunu söylemek bir kehanet değil ama hiçbir maça çıkmadan kaybetmezsiniz. Burada kaybetmekten korkmayan bir Galatasaray olacak. Neyimiz varsa, ne kadarımız varsa oynamaya çalışacağız. Herhangi bir korkumuz, kimseden çekincemiz yok. Sonuçta en fazla mağlup olacağız, sonunda ölüm yok. Ben mücadele eden bir Galatasaray istiyorum, mücadeleyi bırakmadan oynayan Galatasaray'ı kaybettiği maçta da çağırıp tebrik eder" diyerek sözlerini noktaladı.

        LEMINA: "DAHA ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR"

        Basın toplantısında yer alan Mario Lemina ise, "Önemli oyuncularımız eksik. Ancak onların yerine de kendisini göstermek isteyen isimler var. Yarın sonucu bekleyip göreceğiz... Ligde hedeflerimize doğru ilerliyoruz. Sakatlanmadan önceki durumuma ve oyunuma yaklaşıyorum şu anda... Çok zor anlar geçirdim. Galatasaray'ın sayesinde istediğim gibi oynayabiliyorum. Böyle de devam etmek istiyorum. PSG'ye karşı kazanmak için belirli bir taktik olduğunu düşünmüyorum. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Amaçlarımıza ulaşmak istiyorsak çalışmalıyız. Real Madrid ve PSG'nin defansı iyi, çok çalışmamız gerekiyor. PSG'ye karşı en iyi defansı oynamak bizim elimizde. 3 puan için elimizden geleni yapmamız gerekiyor."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa