Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ezgi Mola, Gülben Ergen'i ti'ye aldı - Magazin haberleri
        • 1

          Bir süredir işletmeci Mustafa Aksakallı ile aşk yaşayan oyuncu Ezgi Mola, sosyal medya hesabından yaptığı esprili paylaşımla gündeme geldi.

          Sevgilisi ile Çeşme'de tatil yapan Mola, bu pozunu "Ben, Bıdı'm ve Suşi'm... Gayet inanabileceğimiz bir fotoğraf" notuyla takipçileriyle paylaştı.

        • 2

          Paylaşımlarına "Canım Ezgi'm, güzel kalpli melek insan" yorumlarını yapan Mola, geçtiğimiz günlerde sahte hesaba geçmeyi unutarak kendisini öven Gülben Ergen'i ti'ye aldı.

        • 3

          Ergen ise Ezgi Mola'nın paylaşımına "Can kadın" şeklinde bir yorumda bulundu.

        • 4

          Gülben Ergen, mavi mayo ve pareolu bu pozunu "İnsanın kendiyle barışık olması, mutluluğun şifresi" notuyla sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

        • 5

          Sahte hesaba geçmeyi unutan Gülben Ergen, kendi profilinden fotoğrafına "Can kadın" yorumunu yapınca alay konusu olmuştu.

        • 6

          Durumu fark eden takipçileri Ergen'e, "İnsan kendini sevmeli tabi", "Hiç bozuntuya vermiyorsun" ve "Fake (sahte) hesaptan yazacaktın sanırım" şeklinde yorumlar yapmıştı.

          Gelen eleştirilerin ardından Ergen, "Satır satır takip edilmek... İlmek ilmek oya işler gibi ensemde yaşamak" notuyla esprili bir paylaşım yapmıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa