Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Erkekler en çok bu kadınlardan hoşlanıyor!
        • 1

          DOĞAL MAKYAJ

          Erkekler kadınların makyaj yapmasına karşı değiller tabii ki. Onlar abartı ve kalıp gibi duran makyajlardan pek hoşlanmıyorlar.

        • 2

          Yok gibi görünen, cildi daha sağlıklı ve canlı gösteren doğal makyaj onlar için iyi olanı. Rimel, hafif bir bb krem, parlatıcı ve cildi sağlıklı gösteren allık sürdüğünüzde beğenmemeleri imkansız.

        • 3

          CİLT MAKYAJI

          Erkekler ağır yapılı ve tam kapatıcı fondötenleri hiç sevmiyorlar! Dokunma isteği uyandıran tenin doğal ve boyasız olmasını tercih ediyorlar. Kalıp gibi yüzler onlara göre değil... Bu yüzden fondöten yerine renkli nemlendirici kremler, bb veya cc kremleri günlük makyajınızda daha çok kullanmanızı öneririz.

        • 4

          DUDAK MAKYAJI

          Parlak ve koyu dudak makyajı, kalabalık içinde göze çarpıyor ama erkekler için öpülesi bir anlam ifade etmiyor. Onlar dudak parlatıcısı ya da dudak rengine yakın rujları kadınlarda beğeniyor.
          Ten makyajı

        • 5

          GÖZ MAKYAJI

          Erkekler, parlak ve koyu renk göz makyajını pek çekici bulmuyorlar. Pembeler, sarılar gibi canlı tonlar onlara göre değil. Onların ideali nötr tonlarında bir göz makyajı. Siyah veya kahverengi göz kalemi ile gözlerinizin güzelliğinizi vurgulayın. Far ile de gerekli dumanlı görüntüyü verin. Basit bir maskara uygulaması onlara daha çekici geliyor.

        • 6

          ALLIK

          Pembe ve sağlıklı duran yanaklar erkeklerin kalbini fethediyor. Elbette hafif bir pembelikten bahsediyoruz, güneşte kızarmış gibi doğal... O yüzden allığı da diğer makyaj malzemeleri gibi hafif kullanmakta fayda var.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa