Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Tiyatro ENKA Sanat, Dünya Tiyatrolar Günü'nü online kutluyor

        ENKA Sanat, etkinlik arşivini dijital ortama taşıyarak, Türkiye’nin kültür-sanat iklimine katkı sunmaya devam ediyor. Sanatseverler ile online ortamda buluşacak ilk etkinlik, ENKA Oditoryumu’nda 29 Ocak’ta gerçekleşen,“Türkiye Tiyatrosu’nun ve İstanbul Tiyatro Festivali’nin 1980’lerden Günümüze Yolculuğu”başlıklı panel olacak.

        İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümütarafından hazırlanan veENKA Sanat’ın katkılarıylaDoğan Kitaptarafından yayımlanan“Dikmen Gürün’e Yazılarkitabı vesilesiyle gerçekleştirilen panel, ENKA Sanat’ın Youtube kanalı üzerinden, 27 Mart’tan itibaren ücretsiz izlenebilecek.

        REKLAM
        Prof. Dr. Dikmen Gürün
        Prof. Dr. Dikmen Gürün

        ENKA Sanat ve Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali iş birliğinde, Kerem Karaboğamoderatörlüğünde gerçekleşen panelde,Genco Erkal, Özlem Hemiş, Kerem Kurdoğlu, Yeşim Özsoy, Şahika TekandveLeman Yılmazgibi sektör profesyonelleri ile duayen sanatçılar konuşmacı olarak yer alıyor.

        .png
        .png

        Etkinlikte, Türkiye Tiyatrosu için önemli bir yere sahip olanProf. Dr. Dikmen Gürün’ün, akademik çalışmalarının yanı sıra, 20 yıl boyunca direktör olarak görev yaptığı festivaldeki çalışmaları da odağa alınıyor.

        ENKA Sanat, ilerleyen günlerde arşivinden en özel etkinlikleri izleyicilerle paylaşmayı sürdürecek. Etkinlik arşivinin paylaşılacağı Youtube hesabınahttps://www.youtube.com/channel/UC5T4ZBQ5SOaFUJqQ2F8mHfAlinki üzerinden ulaşılabilir.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa