Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji İnternet Facebook çöktü mü? Facebook bağlantı sorunu yaşanıyor! Facebook ne zaman düzelecek? - Teknoloji Haberleri

        Milyarlarca kullanıcısı olan sosyal medya devi Facebook'a dünya genelinde erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar, Facebook'a giremediklerini ve bağlantı sorunu yaşadıklarını bildiriyor.

        Sosyal medya devi Facebook'a yaklaşık 1 saattir erişim sorunu yaşanıyor. Facebook'a girmeye çalışan kullanıcılar "Service Unavailable" uyarısıyla karşılaşıyor. Dünyanın çeşitli bölgelerinden sorun yaşayan kullanıcılar, Twitter üzerinden Facebook'a erişemediğini bildiriyor.

        BTK BAŞKANI ÖMER FATİH SAYAN'DAN AÇIKLAMA

        BTK Başkan Dr. Ömer Fatih Sayan, Facebook'ta yaşanan erişim sorunuyla ilgili resmi Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Sayan, yaptığı açıklamada "Facebook ile ilgili erişim sıkıntısının global düzeyde teknik bir sıkıntıdan kaynaklandığı ve birçok ülkenin durumdan etkilendiği raporlandı." ifadelerini kullandı.

        Facebook sistem durumuna bakıldığında ise saat 21:00'dan sonra 200'den fazla erişim sorunu probleminin raporlandığı gözlemlenebiliyor.

        Aynı zamanda Facebook'ta yaşanan bağlantı sorununun Avrupa sunucularından kaynaklandığı da bildiriliyor.

        REKLAM

        Konuyla ilgili Facebook yetkililerinden açıklama gelmedi ancak kullanıcılar Twitter üzerinden attıkları tweet'lerle sorunun devam ettiğini ve bağlantı sorununun ara ara düzeldiğini ifade ediyor.

        İşte Facebook'ta erişim sorunu yaşayan kullanıcılar tarafından atılan bazı tweet'ler;

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa