Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Cihaz Connected Modular 45 tanıtımı yapıldı - Teknoloji Haberleri

        İsviçreli saat devi Tag Heuer, geçtiğimiz sene çıkardığı ve 1500$ etiketiyle tarihin en pahalı giyilebilir akıllı saat serisine bir yenisini daha ekledi. Connected Modular 45 ismiyle piyasaya sunulacak saat yine benzer bir fiyat skalasında satışa sunulacak.

        REKLAM

        Android Wear 2.0 yüklü işletim sistemiyle gelen Connected Modular 45 ismini 45 mm boyutundaki kadranından alıyor. Intel işbirliğiyle üretilen saat, Atom serisi Z34XX işlemciye sahip ve batarya ömrü de 24 saatten fazla. Önceki modeldeki 1.5 inç ekran ise yerini daha ince, 1.39 inç AMOLED ekrana bıraktı.

        Fiyatı cep yakacak

        4GB ram ile birlikte gelen saat 50 metreye kadar suya dayanıklı ve GPS, kablosuz bağlantı, NFS, bluetooth özelliklerini de bünyesinde barındırıyor. İsminden de anlaşıldığı üzere modüler bir yapıda olan saat, müşteriler tarafından satın alınmadan önce özelleştirilebilmeye imkân veriyor.

        Perakende satış mağazalarındaki fiyatı 1650 $'dan başlayacak Connected Modular 45 tam 4000 farklı modifiye imkânı sunuyor ve fiyatı da 17 bin $ civarına dek çıkabiliyor.

        Farklı renklerde üretilen modülleri, tokalarından bileziğine kadranından kordonuna dek değiştirebilecek saatte tüm mekanik bölüm de farkılaştırılabiliyor. Hatta tüm kiti Heuer 02T Tourbillon Chronograph ile takas etmek de mümkün.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa