Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Cihaz Whatsapp uygulaması android tablette kullanılabilir mi? - Teknoloji Haberleri

        Android ve İos kullancılarının olmazsa olmazı Whatsapp'ı Android Tabletler'de Whatsapp uygulaması üzerinden kullabileceğinizi biliyor muydunuz?

        Günde milyonlarca veri akışının olduğu Whatsapp, son çıkardığı güncellemelerle birlikte Whatsapp Messenger'ı, Whatsapp Web aracılığıyla Bilgisayar üzerinden kullanabileceklerini kullanıcılarına duyurmuştu.

        Bununla birlikte sim kart gerekmeden, Whatsapp Web ile mesaj özelliğini aktif olarak kullanabilecek olan kullanıcılar , Andorid Tabletlerin'de Whatsapp'ı uygulama üzerinden de kullanabilecekler.

        WHATSAPP UYGULAMASININ TABLETE KURULUMU

        Android Tablet'de Whatsapp'ı uygulama üzerindne kullanmak isteyen kullanıcılar, öncelikle Whatsapp'ın Web sitesine giderek kurulum dosyası olan Apk dosyasını(Uygulama Dosyasını) indirmeleri gerekecek.

        Apk dosyasını indirdikten sonra tabletin ayarlar menüsüne gelip, uygulamayı yükleyene kadar, Ayarlar>Güvenlik>Cihaz Yönetimi altındaki “Bilinmeyen kaynaklar” seçeneğini onaylayın. WhatsApp’ı yükledikten sonra bu onayı geri almanız cihazınızın güvende kalması için faydalı olacaktır.

        Bu işlemi de atladıktan sonra, eğer bilgisayar aracılığıyla indirdiyseniz WhatsApp Apk dosyasını Android tabletinizde bulunan SD karta atın ve dosya yöneticisi üzerinden Apk’yi açın. Direk tablet üzerinden indirdiyseniz de bildirim alanındaki WhatsApp Apk dosyasına tıklayın ve uygulamayı tabletinize yükleyin.

        WhatsApp’ı açtıktan sonra, karşınıza telefon numarası onayı çıkacak. Kullandığınız numarayı girin ve Tamam’a tıklayın. Telefonunuza bir mesaj gelecek ancak doğal olarak bu mesaj tabletiniz tarafından fark edilmeyecek. Birkaç dakika sonra WhatsApp, size SMS ile doğrulamanın hata verdiğini ve sesle doğrulamayı denemenizi söyleyecek. Beni Ara seçeneğine basın ve telefonunuzdan gelen aramaya cevap vererek gereken kodu girin. Bu işlemin ardından WhatsApp’ı Android Tabletinizde kullanabileceksiniz.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa