Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Spor Kezman 20 gol atar - Spor Haberleri

        Ortak görüş: Süper bir golcü.

        F.Bahçe, şu ana kadar futboluyla taraftarlarını pek memnun etmedi ama yeni transferlerden Kezman, son üç resmi maçta attığı birer gol ve futboluyla ışık saçtı. Biz de Sırp golcüyü, daha önce Fenerbahçe forması giymiş ve attıkları gollerle tribünlerin gönlünde taht kurmuş 6 ünlü isme sorduk. İşte Rıdvan Dilmen, Selçuk Yula, Tanju Çolak, Feyyaz Uçar, Zafer Tüzün ve Hasan Vezir'in ağzından Mateja Kezman...

        RIDVAN DİLMEN: Gol vuruşlarında iki yönlü yeteneğe sahip. Hem plase vurabiliyor hem de etkili sert şutlar atabiliyor. Ayrıca Tuncay kadar da istekli. Penaltıları Alex'in kullandığını düşünürsek 15 gol atar.

        FEYYAZ UÇAR: Şu ana kadar olan izlenimim, çabuk ve son vuruşlarda etkili bir oyuncu olduğu yönünde. Futbol zekası üst seviyede. Sezon sonuna kadar 20 golün altına düşmez.

        SELÇUK YULA: Dünyanın kabul ettiği, İngiltere'de, İspanya'da forma giymiş bir futbolcu. Geldiği günden beri onu eleştirenlere hayret ediyorum. Konya'daki golü onun için çok zor değil çünkü yıllardır defalarca attığı gollerden. Sezon sonu 20 golü bulur.

        SON YILLARIN EN İYİ TRANSFERİ

        TANJU ÇOLAK: Kim ne derse desin kendini dünyaya kanıtlamış bir futbolcu. Skor ve gol için yaratılırken ne yetenek gerekiyorsa kendisine eklenmiş. İstediği topları aldığı zaman Fenerbahçe tribünleri ayağa kalkar. 15 golün altına düşmez. 30'a kadar çıkabilir.

        HASAN VEZİR: Çok fonksiyonlu bir futbolcu. ayağını da çok iyi kullanıyor. Hareket halindeki her topa hamle yapıyor. Maç eksiği ve uyum sorunu çözüldüğü zaman büyük işlere imza atar. 20 golü bulur.

        ZAFER TÜZÜN: Kariyerinin gölgesinde kalmayıp, futbolda geçmiş yoktur felsefesinin en iyi örneğini sergiliyor ve verebileceğinin en iyisini vermeye çalışıyor. F.Bahçe'nin son yıllardaki en iyi transferi. Tam kapasitesini bulursa 20 gol atar. Bu sayı, kanatlardan beslenmesi halinde artar.

        SABAH / OĞUZ YÖRÜK

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa