Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun E3 2018'de şimdiye dek neler tanıtıldı? - Teknoloji Haberleri
        • 1

          Anthem - EA

          EA'nin aksiyon rol yapma oyunu Ahthem uzun zamandır bekleniyordu. Açık bir dünyada, hiçbir ara yükleme olmadan rol alabieceğimiz yapım, E3'te EA'nin en çok üzerinde durduğu oyun oldu. Javelin adlı zırhlarla ister havada ister denizde hareket edebildiğimiz Anthem, çoklu oyuncuya odaklı bir oynanış sunuyor. 22 Şubat 2019'da piyasaya sürülecek olan yapımda oyuncular, bulundukları gezegendeki şeytani varlıkları avlamaya çalışıyor.

        • 2

          Assassin's Creed Odyssey - Ubisoft

          Seriyi Antik Yunan'a taşıyacak olan Assassin's Creed Odyssey'in belki de en dikkat çekici yeniliği, Spartalılar ve Atinalıların 150'ye 150 kişilik savaşlarında bulunma fırsatı sunacak olması... Ayrıca yeni oyunda, seride bir ilk olarak ana karakter seçimi tamamen kullanıcıya bırakılıyor. Oyuncular birebir aynı hikayeyi ister Alexios ile ister de Kassandra ile oynayabilecek. Assassin's Creed Odyssey, 5 Ekim'de raflarda yer alacak. Yeni oyun UPlay'de 209 TL fiyat etiketiyle ön siparişe açılmış durumda.

        • 3

          Battlefield 5 - EA

          Hakkında çok da fazla bilgi bulunmayan Battlefield 5'de belki de en önemli detay, PUBG ve Fortnite gibi Battle Royale moduna sahip olacak olması. Call of Duty'nin de izlediği bu yoldan giden Battlefield 5'de İkinci Dünya Savaşı'na, şu ana kadar görülmemiş grafik kalitesiyle geri döneceğiz. Yeni yapım 19 Ekim'de oyuncularla buluşacak.

        • 4

          Command & Conquer Rivals - EA

          Mobil oyun severlere müjde! Command and Conquer Rivals, Android ve iOS platformları için geliyor. Yıllardır özellikle PC platformunda eksikliği çekilen Command and Conquer adı, görünen o ki mobil dünyada konuşulmaya devam edecek. Yeni yapım bu yıl içinde satışa sunulacak.

        • 5

          Cyberpunk 2077 - CD Projekt

          Witcher serisinin yapımcısı tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077, E3'te tanıtıldığından bu yana oyun dünyasının gündeminden düşmedi. Oyun müthiş atmosferi ve çarpıcı gelecek kurgusuyla dikkat çektiği gibi, ardındaki ekibin ne gibi sürprizlere imza atacağı da merak konusu. Yeni yapımın PC, PS4 ve XOne platformları için bu yıl satışa sunulması öngörülüyor.

        • 6

          Death Stranding - Kojima Productions / Sony

          MGS gibi oyun dünyasında unutulmayacak bir seriye imza atmış olan Hideo Kojima'nın, Konami ile yollarını ayırdıktan sonraki ilk oyunu olma özelliğini taşıyan Death Stranding, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Norman Reedus gibi Hollywood aktörlerini bir araya getiriyor. Ayrıca ünlü yönetmen Guillermo del Toro da oyunda önemli bir rolde karşımıza çıkacak. Death Standing'in bu yıl içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

        • 7

          Devil May Cry 5 - Microsoft

          Capcom tarafından geliştirilse de Xbox One için tanıtımı Microsoft cephesi tarafından gerçekleştirilen Devil May Cry 5'de ana karakter yine Nero olacak. Yapım, 2019'un başında PC, PS4 ve XOne için satışa sunulacak.

        • 8

          Doom Eternal - Bethesda

          Hakkında çok az bilgi olan yeni Doom, 2016'da satışa sunulan yapımdan 2 kat fazla düşmanla gelecek! Üstelik bu defa cehennemi Mars'ta değil, Dünya'da yaşayacağız. Oyun hakkında önümüzdeki dönemde daha çok bilgi ortaya çıkacak.

        • 9

          Elder Scrolls VI - Bethesda

          E3'te adeta şov yapan Bethesda, belki de en ilgi gören tanıtımlardan birine Elder Scrolls VI duyurusuyla imza attı. Kısacık bir video ve aşina olduğumuz Elder Scrolls meldisiyle tanıtılan yapım hakkında neredeyse hiçbir bilgi yok. Ancak bu kadar içerikle bile şimdilerde oyun dünyası Elder Scrolls VI'yı konuşuyor.

        • 10

          Fallout 76 - Bethesda

          Online hayatta kalma oyunu olarak duyurulan Fallout 76, Fallout 4'ün haritasından tam 4 kat büyük bir harita sunacak. Serinin meraklıları başta olmak üzere RPG severler için de heyecan verici olan Fallout 76, 14 Kasım'da yayınlanacak.

        • 11

          FIFA 19 - EA

          Bu yıl UEFA Şampiyonlar Ligi'ni bünyesine katarak seriye belki de zirve yaşatacak olan EA, E3'te yaptığı tanıtımda, Active Touch System, Dynamic Tactics ve Timed Finishing özelliklerini tanıttı. Daha iyi top kontrolü, yıldız oyuncuların karakteristiklerini daha iyi yansıtan bir oyun sistemi, maç içerisinde taktik değişikliği kolaylaştıran bir arayüz ve isteğe bağlı olarak aktif edilen yeni nesil şut çekme özelliği ile FIFA 19, 25 Eylül'de PC, PS4, XOne ve Switch platformları için gelecek.

        • 12

          Forza Horizon 4 - Microsoft

          Bir yarış oyununda şimdiye dek görülmüş en iyi yarış atmosferini sunmayı amaçlayan Forza Horizon 4, PC (Windows 10) ve XOne için 2 Ekim'de raflarda olacak. 4K desteği ve geniş araç yelpazesiyle Forza Horizon 4, modifiye seçenekleri de sunacak.

        • 13

          Gears of War 5 - Microsoft

          XOne ve PC (Windows 10) için geliştirilen Gears of War 5, serinin önceki oyunlarından farklı olarak kadın ana karakterle yola devam ediyor. Her zaman olduğu gibi grafik konusunda en iddialı yapımlardan biri olacak olan yeni Gears of War ile birlikte yeni bir Xbox'ın da geliştirilmekte olduğu duyuruldu. Gears of War 5, 2019'da satışa sunulacak.

        • 14

          Halo Infinite - Microsoft

          Sadece XOne için değil PC (Windows 10) için de geliştirildiği duyurulan Halo Infinite için çok az bilgi mevcut. Bunlardan biri de yapımcıların, "Halo evrenindeki en büyük macera" söylemi.

        • 15

          Just Cause 4 - Microsoft

          Microsoft tarafından tanıtımı yapılan Just Cause 4, PC, PS4 ve XOne için 4 Aralık'ta oyun severlere buluşacak. Yine ana karakter Rico Rodriguez ile Güney Amerika'da soluksuz bir maceraya atılacağımız yapım hakkında detaylı bilgi verilmedi.

        • 16

          Rage 2 - Bethesda

          E3'te oyun severleri en çok heyecanlandıran oyunlardan biri olan Rage 2, dev bir harita, bu haritanın üzerinde çok geniş bir yıkım olanağı, bolca aksiyon ve eğlenceli bir oynanış vadediyor. Müthiş grafikleriyle Rage 2, 2019'un ilkbaharında PC, PS4 ve XOne için satışa sunulacak.

        • 17

          Resident Evil 2 Remake - Sony

          Resident Evil 7 ile büyük başarı yakalayan Sony, Resident Evil 2'yi tozlu raflardan çıkarıp yeniden ele aldığını duyurdu. Korku türündeki yeni yapım 25 Ocak 2019'da satışa sunulacak.

        • 18

          Shadow of the Tomb Raider - Microsoft

          Microsoft cephesi tarafından tanıtılan Shadow of the Tomb Raider'da Lara Croft, yine yağmur ormanlarının içerisine dalacak ve burada aksiyonu stratejiyle buluşturarak düşmanlarını avlayacak. Yeni yapım 14 Eylül'de PC, PS4 ve XOne için raflarda yer alacak.

        • 19

          The Last of Us Part II - Sony

          Bu yılın sonlarında PS4 için satışa sunulacak olan The Last of Us Part II'da, ilk oyunun hikayesinin üzerinden 5 yıl sonrasını görüyoruz. Ellie'yi dünyanın yeni düzenine ayak uydurmuş şekilde izleyeceğimiz yapım, yine gizliliğin ön planda olduğu bir oynanış sunacak.

        • 20

          Wolfenstein Youngblood - Bethesda

          Wolfenstein serisinde yola Youngblood ile devam ediliyor. E3'ye yayınlanan tanıtım videosunda iki ana karakterin de kadın olduğu (ikiz kardeşler) gözlerden kaçmayan yapım hakkında detaylı bilgi henüz verilmiş değil.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa