Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Duffy: Acıyı hatırlıyorum - Magazin haberleri
        • 1

          Grammy ödüllü şarkıcı Duffy, daha önce açıkladığı tecavüz olayıyla ilgili detayları kendi sitesinde anlattı.

          Duffy, uyuşturucu ilaç verilip, kaçırıldığını ve dört hafta boyunca tecavüze uğradığını söyledi.

        • 2

          Duffy, yaptığı açıklamada duygusal yükünden kurtulmak ve "aynı acı çekenlere" yardım etmek için ayrıntıları halka açıkladığını dile getirdi.

          35 yaşındaki şarkıcı, konuyla ilgili şunları söyledi:

        • 3

          Doğum günümdü. Bir restoranda uyuşturucu verildi. Sonra dört hafta boyunca uyuşturuldum ve yabancı bir ülkeye götürüldüm.

          Uçağa nasıl bindiğimizi ve sonra bir araçla nasıl seyahat ettiğimizi hatırlayamıyorum. Bir otel odasına götürüldüm, fail döndü ve bana tecavüz etti.

          Acıyı hatırlıyorum ve olay olduktan sonra odada bilinçli kalmaya çalışıyordum. Eve nasıl döndüğümü hatırlamıyorum.

        • 4

          Duffy, geçtiğimiz günlerde şu açıklamaları yapmıştı:

          Bunu şimdi paylaşmanın neden doğru bir zaman olduğunu bilmiyorum ama konuşmak heyecan verici ve özgürleştirici. Açıklayamıyorum. Birçoğunuz bana ne olduğunu, nereye kaybolduğumu ve neden kaybolduğumu merak etti.

          Bir gazeteci benimle iletişim kurdu. Bana ulaşmanın bir yolunu buldu ve ben de geçen yaz ona her şeyi anlattım. Çok kibardı ve sonunda konuşabilmiş olmak çok güzel bir histi. Lütfen bana inanın, şimdi iyiyim ve güvendeyim.

        • 5

          Tecavüze uğradım, uyuşturucu madde verildi ve birkaç gün rehin tutuldum. Tabi kurtuldum. Atlatmak zaman aldı. Bunu söylemenin kolay yolu yok ama son on yılda, binlerce gün boyunca kalbimde yeniden güneş ışığı görmeyi istedim, şimdi ise güneş parıldıyor.

          Neden acımı dile getirmek için sesimi kullanmamayı tercih ettiğimi merak ediyor musunuz? Dünyaya gözlerimin içindeki üzüntüyü göstermek istemedim. Kendime, 'Kalbim böyle kırıkken nasıl şarkı söyleyebilirim ki?' diye sordum. Yavaş yavaş kalbim onarıldı. Gelecek haftalarda yaptığım bir röportajı paylaşacağım.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa