Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Diriliş Ertuğrul 106. yeni bölüm fragmanı yayında!

        Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Didem Balçın, ve Hülya Darcan'ın paylaştıkları'Diriliş Ertuğrul' dizisinde dün gece 105. bölüm heyecanı yaşandı. Seyirci uzun süredir beklenen bölüme kavuştu. Bir yandan Hayme Ana bir yandanSadeddin Köpek,Diriliş Ertuğrul'da ön plana çıkan isimlerdi. PekiDiriliş Ertuğrul dün akşam yayınlanan son bölümde neler yaşandı?

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA NELER YAŞANDI?

        Diriliş Ertuğrul 105. Bölüm Hayme Ana'nın fenalaşması ile başladı. Artık Bey Hayme Ana'nın durumunun kötü olduğunu dile getirerek herkesi derin üzüntüye boğdu.

        Saadettin Köpek hain planlarına devam ediyor. Ertuğrul'un Sultanın yanına gelip her şeyi anlayacağını anlayan Saadettin Köpek, Sultanın düzenleyeceği şairler gecesinde suikast planlıyor. En yakın askeri Göktuğ'la konuşan Emir Saadettin, şairler gecesine katılamayacağı için Sultana sandıkla hediye gönderen Emir Nizamettin' in sandığı ile kendi hazırladığı sandığı değiştireceğini söyledi ve ok düzeneği kurduğu sandığı Göktuğ'la verdi.

        REKLAM

        Hayme Ana'nın rüyasında Osman Bey'in doğumu müjdelendi. Hayme Ana rüya sonrası kendine geldi. Hayme Ana rüya sonrası kendine geldi. Hayme Ana uyanır uyanmaz Ertuğrul'un rüyasını anlattı.

        Ares yanındaki Bizans askerleri ile kılık değiştirerek Hanlı Pazar'a doğru hareket etti. Ares, Ertuğrul'a pusu kurarak öldürmeyi planlıyor. Ve planını da askerlerine anlattı. Hanlı Pazar'a tüccar kılığında sızan Bizans askerleri yanlarında getirdiği küfenin içine Ares'i sakladı. Bizans askerleri bu hain planla Hanlı Pazar'a sızmayı başardı. Ertuğrul da Hanlı Pazar'a gitmek üzere yola çıktı. Ertuğrul handa bulunan tüccarlara konuşma yaptığı sırada tüccar sandığı Ares'i askeri Ertuğrul'a halı hediye etmek istediğini söyledi. Ertuğrul'un kabul etmesi üzerine halı açıldı ve içinden Atsız Beyin cesedi çıktı. Ares küfeden çıktı. Ares Ertuğrul'a burası sana mezar olacak dedi. Ertuğrul ise senin mezarın bile olmayacak şeklinde cevap verdi. Ertuğrul ile Ares Bizans askerleri ile de Kayı Alpleri arasında büyük cenk başladı.

        REKLAM

        Sultan kendisine gelen sandığı açtırdı emir saadettin sultanı kurtardı ve Nizamettine büyük kumpas kurdu. Sultan sarayda araştırma yapılmasını ister. Ve emir Nizamettini huzuruna ister. Hanlı Pazar'daki carpışmada Ertuğrul'a ok fırlatıldığı sırada Abdurrahman kendini siper etti ve yaralandı. Alpler kilitlenen kapıyı kırıp içeri girince Ares kaçmaya çalışsa da Ertuğrul Bey Ares'i etkisiz hale getirerek esir aldı. Ares'ten haber bekleyen Titan haber gelmeyince Hanlı Pazar'a saldırmak istedi ancak komutan izin vermedi.

        Bizans komutanı Ertuğrul'a şah damarı kadar yakın bir casuslarının kalede olduğunu söyleyerek büyük merak uyandırdı. Ertuğrul Ares'i Sultan Alaaddine götürerek emir Saadettinle yaptıklarını anlatmasını istedi. Saadettin Köpek Sultana oynadığı oyunla uzerindeki şüpheyi uzaklaştırdı. Nizamettinin evinde yapılan aramalarda da birçok Bizansa yazılan mektup bulundu. Emir saadettin bu oyunla da Ertuğrul'un Sultana getireceği ihanet belgesinden kurtularak suçu Nizamettine yükledi. Sultan bu oyuna düştü.

        Sultan ölümü ihtimaline karşı Gıyaseddin Keyhüsrev'in yerine küçük oğlu Kılıçarslan'ın tahta geçmesini istediğini Saadettin'e söyler. Sultan Ertuğrul'a da destek vermek için bir tabur asker gönderip seferleri sonrasındaki toprakların onun kontrolüne verilmesini istediğini söyler. Saadettin ise yine bir oyunla kendisine yakın Yakup Bey'i Sultana önerir ve kabul ettirir. Ertuğrul Konyaya gitmek üzere planlar yaparken Bamsı'ya önceden birlik göndererek yol üzerini kontrol ettirmesini söyler.

        REKLAM

        Saadettin Köpek, "Yakup Bey, Karacahisar'da Ertuğrul'un başına saracağım en büyük beladır." diyerek hain planını deşifre etti ve kaledeki hain kişinin Artuk Bey ile evlendirilen Marya olduğu ortaya çıktı. Marya Ares ile ilgili tüm haberleri kaledeki bir başka kişi aracılığı ile Bizansa iletiyor. Sığınakta sabırsızlıkla Aresi kurtarmak isteyen Titan'ın beklediği haber geldi. Titan Ertuğrul'un yokluğunda kaleye saldırıları artırmaları gerektiğini belirtti. Komutan Marya'nın casus olduğunu açıkladı.

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL 106. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

        Yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı Diriliş Ertuğrul'un 106. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ertuğrul Bey Konya'ya Sultanın sarayına varıyor Saadettin Köpekle konuşan Ertuğrul ödenecek çok bedel var diyerek Emir Saadettin'e sonun geldi mesajı veriyor. Daha sonra Sultanın huzuruna çıkan Ertuğrul Bey kaledeki ganimetin beşte birini sunuyor. Kalede eke geçirilen Saadettin Köpek'e ait mektubu Sultana sunarak şüphelerini anlatıyor. Sultan Ertuğrul'a şüphelendiğin kimdir diyor. Ertuğrul da bunun üzerine Emir Saadettin diyor.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa